Perry Sport en Aktiesport hebben goede hoop op doorstart

Voor Pasen krijgen de winkeliers van winkelketens Perry Sport en Aktiesport hoogstwaarschijnlijk duidelijkheid over de toekomst van de winkelketens. De curator van het moederbedrijf Unlimited Sports Group meldde dit vandaag aan het ANP. De kans is groot dat het merendeel van de sportketens overgenomen wordt door het Britse bedrijf JD Sports Fashion. Ook de webwinkels zouden daarbij overgenomen worden.

Enkele tientallen filialen van Perry Sport en Aktiesport worden gesloten, zo werd al eerder duidelijk. Het grootste deel daarvan betreft shop-in-shops, de andere filialen presteren onder de maat en worden om die reden niet overgenomen. Er zijn in totaal 189 winkels van de beide ketens.

De beide winkelketens gingen onlangs failliet, mede als gevolg van het faillissement van Scapino, waar veel shop-in-shops in gevestigd waren.

Lees ook:Overname Perry Sport en Aktiesport definitief
Lees ook:Uitstel van betaling voor AktieSport en Perry Sport
Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Sport+Eve wordt Perry for Women
Lees ook:Grootste JD Sports winkel in hartje Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>