Overname Perry Sport en Aktiesport definitief

Goed nieuws voor de sportwinkelketens Perry Sport en Aktiesport. Zij worden overgenomen door het Britse beursgenoteerde bedrijf JD Sports Fashion. Eerder deze week werd al duidelijk dat de onderhandelen positief verliepen en dat er goede hoop was dat er nog voor het Paasweekend nieuws kon worden gemeld over een doorstart. Dat nieuws konden de curatoren vandaag naar buiten brengen.

Niet alle vestigingen van Perry Sport en Aktiesport worden overgenomen. Enkele tientallen winkels, met name de shop-in-shops en de onder de maat presterende vestigingen, worden niet overgenomen door JD Sports Fashion.

Lees ook:Perry Sport en Aktiesport hebben goede hoop op doorstart
Lees ook:Uitstel van betaling voor AktieSport en Perry Sport
Lees ook:Sportketen voor vrouwen
Lees ook:Sport+Eve wordt Perry for Women
Lees ook:Geen toekomst meer voor V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>