Tompouce deodorant spray bij HEMA?

De HEMA komt met een deodorant spray die ruikt naar één van HEMA’s bekendste en geliefdste producten: de tompouce! De spray gaat €1,50 kosten. Tenminste, dat wil HEMA ons doen geloven. Gelukkig zijn wij niet de onnozelste en weten we welke datum het morgen is: 1 april! Ondanks dat hoogstwaarschijnlijk niemand er in trapt vind ik het toch een leuke grap; positief en vrolijk. Dat kunnen we wel gebruiken!

Mocht het overigens géén 1 april-grap betreffen ben ik trouwens de eerste die naar de HEMA rent om een bus van deze deo te kopen

Lees ook:iPad 1 april grap
Lees ook:DNA-spray weert overvaller uit winkel
Lees ook:Laren te chic voor Hemaatje?
Lees ook:Nieuw van Hema: Dekbedovertrek met rookworsten, tompoucen en Takkie
Lees ook:Say G’day to HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>