Oud-werknemers V&D aan de slag bij Primark Alkmaar

Vandaag is in Alkmaar de Primark geopend. Bij deze kledingwinkel hebben achttien oud-werknemers van warenhuis V&D een baan gevonden. In totaal zijn er vierhonderd mensen werkzaam bij deze Primark-vestiging.

Alkmaar verwacht veel extra bezoek te krijgen in de stad vanwege de komst van de budgetstore. Ook ondernemers in de buurt van de winkel zijn blij met de zaak. Zij verwachten dat doordat er meer mensen naar Alkmaar komen er ook meer mensen in hun winkels komen. Veel winkeliers hebben deze week speciale kortingsacties vanwege de komst van Primark.

Het is de tweede vestiging van de populaire kledingketen die deze week de deuren opent. Ook in Groningen werd deze week een Primark geopend.

 

Lees ook:Schaatsen tekort in de winkels
Lees ook:Ook Enschede heeft nu Primark vestiging
Lees ook:Primark Groningen opent op 17 mei eindelijk de deuren
Lees ook:Primark Hoofddorp – bekijk de foto’s!
Lees ook:Primark opent in 2014 mega winkel in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>