Eerste vier Hudson’s Bay in Amsterdam, Tilburg en Breda

Dat Hudson’s Bay in Nederland komt is geen nieuws meer. Waar deze winkels precies gevestigd worden wel! Vandaag onthulde de warenhuisketen uit Canada de eerste vier winkellocaties: Amsterdam (2x), Tilburg en Breda. De komende twee jaar worden er in totaal tot twintig nieuwe warenhuizen geopend. De warenhuizen van Hudson’s Bay worden gevestigd in het gebouw De Vleeshal en aan Rokin 21 en 49 in Amsterdam, in winkelcentrum De Barones in Breda en aan de Heuvelstraat 33 in het centrum van Tilburg. De eerste winkel van Saks OFF 5TH opent zijn deuren in de Kalvertoren aan de Kalverstraat in Amsterdam.

De Vleeshal en Rokin 21 en 49, Amsterdam

De onderneming heeft een huurovereenkomst gesloten voor het gebouw De Vleeshal en Rokin 21 en 49 in Amsterdam. Deze drie aan elkaar grenzende panden worden getransformeerd tot één Hudson’s Bay. De winkel aan het Rokin geeft rechtstreeks toegang tot het metrostation Rokin. De Vleeshal is een monumentaal pand tussen de Nes en de Oudezijds Voorburgwal dat momenteel wordt verbouwd, terwijl het Rokin 21 en 49 nieuwbouwpanden zijn. De totale winkeloppervlakte zal 15.800 m2 bedragen.

De Kalvertoren, Amsterdam

Hudson’s Bay heeft daarnaast een langlopende huurovereenkomst gesloten voor de Kalvertoren in Amsterdam. De Kalvertoren wordt de basis voor de eerste Saks OFF 5TH-winkel in Nederland. De locatie is zeer centraal en gunstig gelegen aan de Kalverstraat – samen met het Rokin de belangrijkste winkelstraat van Amsterdam. De winkel van 4.200 m2 wordt verdeeld over twee verdiepingen die ontsloten worden met roltrappen en krijgt een winkelpui met entrees aan de Kalverstraat en de Kalvertoren.

De Barones, Breda

Winkelcentrum De Barones heeft een centrale ligging in het winkelhart van Breda. De vestiging van Hudson’s Bay van 16.660 m2 wordt verdeeld over vijf verdiepingen met entrees vanuit De Barones en de Karrestraat. In het winkelcentrum zijn de winkelruimtes op de eerste etage gekoppeld aan de begane grond, waardoor grotere units ontstaan achter imposante winkelfronten.

Heuvelstraat 33, Tilburg

Dit toekomstige warenhuis van Hudson’s Bay staat in de bekendste winkelstraat van Tilburg. Het pand wordt door zijn eigenaar gerenoveerd in aanloop naar de grote opening van de Hudson’s Bay-winkel. Het pand biedt 12.400 m2 aan winkeloppervlakte.

 

Lees ook:Hudson’s Bay Company kondigt nieuwe locaties aan in Amstelveen en Almere
Lees ook:H&M krijgt flagship store van zes verdiepingen in Amsterdam
Lees ook:Hot shopspot Breda
Lees ook:Jumbo in Schoorl, Groningen, Grou, Klazienaveen en Tilburg
Lees ook:Marks & Spencer terug in Amsterdamse Kalverstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>