Nog zeven extra Hudson’s Bay-winkels in Nederland

Hoera voor nog meer Hudson’s Bay in Nederland! De Canadese winkelketen die in het gat springt dat V&D in Nederland achtergelaten heeft, kondigde vandaag aan nog eens zeven vestigingen in Nederland te openen. Het gaat om panden in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Leiden en Zwolle. Daarmee komt het totaal op elf locaties die in totaal maar liefst 141.800 vierkante meter winkeloppervlakte beslaan! De komst van de winkels zal zo’n 2500 banen creĆ«ren in de winkels zelf, en zal ook nog eens goed zijn voor 2500 banen vanwege bouwactiviteiten.

Lees ook:Primark Den Haag naar verwachting herfst 2014 open
Lees ook:Outlet voor schoenen en leer in Waalwijk
Lees ook:Primark opent in 2014 mega winkel in Den Haag
Lees ook:Primark opent deze herfst winkel in Zoetermeer
Lees ook:Oud-werknemers V&D aan de slag bij Primark Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>