HEMA komt met limited edition Gay Pride-shirts

HEMA flikt het gewoon weer: scoren met shirts met de iconische rookworsten en karakteristieke tompoucen. Speciaal voor de Gay Pride van komende maand komt HEMA met t-shirts waarop óf twee rookworsten óf twee tompoucen prijken. Ook zijn er shirt voor de hetero met een rookworst en een tompouce. De volledige winst van de t-shirts gaan naar een goed doel; het Gay-Straight Alliance Netwerk.

‘HEMA is van en voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of wie je bent. En onze HEMA iconen dus ook!’ laat HEMA via hun social media kanalen weten. Met één ding hebben ze dan weer niet rekening gehouden; de maten zijn niet bepaald ‘voor iedereen’. De shirts kosten een tientje en zijn voor dames verkrijgbaar in de maten S tot en met L en voor heren van M tot en met XL. De shirts zijn vanaf morgen te koop in slechts een paar filialen, enkel in Amsterdam: Jodenbreestraat, Nieuwendijk, Kalvertoren en Centraal Station. Zoals het bij limited editions gaat geldt dat je er snel bij moet zijn, want op is op.

Lees ook:Star Wars fans kopen hun shirt bij.. Zeeman?!
Lees ook:Nieuw van Hema: Dekbedovertrek met rookworsten, tompoucen en Takkie
Lees ook:Mango verkoopt shirts voor mensenrechten
Lees ook:Halal-rookworsten bij El Hema
Lees ook:HEMA opent in juni een winkel in Barcelona

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>