Hudson’s Bay Company kondigt nieuwe locaties aan in Amstelveen en Almere

Hudson’s Bay Company is verheugd aan te kondigen dat ze nieuwe huurovereenkomsten voor twee locaties in Nederland hebben getekend, dit in aanvulling op de eerder aangekondigde elf locaties. In totaal beslaan de contracten 172.400 m2 en bestaan ze uit 12 Hudson’s Bay winkels en een Saks OFF 5TH winkel. Zoals HBC eerder bekendmaakte, heeft de onderneming het voornemen de Nederlandse markt te betreden en er de komende twee jaar tot twintig nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse markt gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren.

De vandaag aangekondigde Hudson’s Bay worden naar verwachting geopend op de volgende locaties:

Amstelveen, Buitenplein 101
Het ‘Stadshart’ in Amstelveen, dat meerdere malen verkozen is tot het beste winkelcentrum van Nederland, heet de Hudson’s Bay van 20,600 m2 van harte welkom aan de oostkant van het winkelcentrum. Hudson’s Bay en a.s.r. gaan het bestaande gebouw, in nauwe samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen volledig aanpassen. 

Almere, Citadel 16
Hudson’s Bay komt in Citymall Almere, een winkelcentrum ontworpen door de bekende Nederlandse architect Rem Koolhaas. Het winkelcentrum staat in het hart van het stadscentrum en is een populaire regionale winkelbestemming. Hudson’s Bay zal naast de voormalige V&D locatie ook nog andere delen op de eerste en tweede verdieping beslaan. De winkel wordt groter dan 10.000 m², krijgt directe toegang tot de twee grootste parkeergarages en sluit, als enige warenhuis in Flevoland, perfect aan op de mix van internationale merken en lokale winkeliers in het winkelcentrum.

 

Lees ook:Eerste vier Hudson’s Bay in Amsterdam, Tilburg en Breda
Lees ook:Nog zeven extra Hudson’s Bay-winkels in Nederland
Lees ook:Vitaminstore opent deze lente haar deuren in Citymall Almere
Lees ook:United Nude komt naar Amsterdam
Lees ook:The North Face opent nieuwe Store in Amstelveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>