Tank jij Diesel?

Ligt het aan mij of zie ik overal die nieuwe geur van Diesel 'Fuel for Life'? Eigenlijk was ik er al ingetrapt. Dat moet wel een lekker geurtje zijn dacht ik. Toen ik de eau de toilette zag staan bij de parfumerie was ik dan ook erg benieuwd. Ik had al snel een papiertje vol gesprayd met tester. Maar nee. Dit was geen brandstof voor míjn leven. Toch werkt de marketingmachine van Diesel hard. Ze hebben ook een nieuwe online shop geopend op www.diesel.com. Het ziet er erg gelikt uit. Maar eerlijk gezegd vind ik het een beetje ten koste gaan van de duidelijkheid. Overal gelikte animaties en bewegende beelden. Te veel tekst en te veel gedoe. Of betekent dit dat ik oud word? Misschien lopen de 12 plussers wel warm voor de site en het zoete geurtje…

Lees ook:Nieuwe Diesel store in Den Haag (foto’s!)
Lees ook:Wat een k*tlucht!
Lees ook:Diesel is de grootste ter wereld
Lees ook:Keri Hilson kiest voor Diesel jeans en tas
Lees ook:Nieuw parfum met de geur van… hamburger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>