Hello Kitty in de schoen

Hello Kitty duikt weer overal op. H&M heeft een verzorgingslijn met de knusse poes, maar ook het Kruidvat heeft deze week leuke Hello Kitty wannahaves in de aanbieding. Leuk voor in de schoen van je dochtertje of als cadeautje voor je nichtje. Ook leuk: de Hello Kitty webshop. Check www.hellokittyshop.nl.

Lees ook:De leukste kussentjes voor een meisjeskamer
Lees ook:Voor je nichtje en je neefje
Lees ook:De schoen6daagse is in volle gang
Lees ook:Hello Kitty sprankelt in nieuwe rock ontwerpen
Lees ook:Het allerlekkerste cadeau voor de gastvrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>