Boze bui? Bom op je trui!

Hoodies, t-shirts en trainers met bommen, revolvers, messen en boksbeugels erop. Het oogt nogal agressief en toch ben zelfs ik, een kruidentheedrinkende pacifist voor een shirt van Truus gezwicht. Iedereen heeft toch een donkere kant? Soms heb je zo'n dag waarop je je aan iedereen ergert. Met een Truus. shirt of hoodie, kun je de boodschap overbrengen en toch beleefd blijven. Je glimlacht vriendelijk maar je t-shirt zegt iets heeeel anders. Op www.truustrendy.nl is meer info te vinden over dit merk en www.truus-shop.com is de webshop waar je deze gewapende kleding kunt vinden.

Lees ook:Prijsverschillen tot 42 euro per shirt Nederlands elftal
Lees ook:T-shirt bedrukken yoursurprise.nl
Lees ook:Vind jij dit shirtje van Target ook seksistisch?
Lees ook:Pas op: godslasterlijk T-shirt
Lees ook:Heineken viert Koningsdag in W-hals shirt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>