Ook nog kerstkaarten schrijven?

Moet jij ze ook nog schrijven? Je kerstkaarten? Het is steeds meer routine geworden, maar als ik ze niet stuur voel ik me rot ten opzichte van de mensen die mij weer wel sturen. Een idee is natuurlijk om kerstkaarten via internet te versturen. Geen e-cards, maar echte kaarten via de tntpost-site.

Je hoeft dan maar een keer in te tikken wat je in de kaart gedrukt wilt hebben. Natuurlijk moet je nog wel de adressen even invoeren. Wil je met je kerstkaarten een goed doel steunen, dan kun je eens een kijkje nemen op www.goededoelenkaartje.nl. Ook hier kun je echte kaarten versturen en de opbrengst gaat naar een goed doel. 

Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste kerstkaarten!
Lees ook:Mijlpaal voor Greetz: 40 miljoenste kaart gaat bijna op de bus
Lees ook:Ruim 90 procent van Nederland stuurt kerstkaarten
Lees ook:Fijne feestdagen met Happyboxen van Snailmailshop
Lees ook:Winkels komen bij je thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>