Gedeukte wasmachines en koelkasten met korting

BCC introduceert een webwinkel met schadeproducten. Het zijn nieuwe modellen die perfect functioneren, maar een deukje hebben opgelopen. Daarnaast zijn ook de laatste exemplaren met een flinke korting te vinden in de shop.

De retailer meldt er in het persbericht het volgende over:
Omdat schadeproducten stuk voor stuk uniek zijn, geeft BCC aan de hand van gedetailleerde foto’s en indicatiepijlen duidelijk aan waar een krasje of deuk zich bevindt. Alle schadeproducten en laatste modellen hebben standaard minimaal twee jaar garantie. Daarbij kunnen ze geruild worden tegen de normale voorwaarden die op alle BCC producten van toepassing zijn en kunnen klanten gewoon gebruik maken van de bestaande extra servicepakketten, zoals het BCC Service Pluspakket en de BCC Installatie Service.

“In onze filialen die beschikken over een ‘schadehoek’ staan altijd wel een paar licht beschadigde apparaten. Het grote voordeel echter van het online aanbieden van al onze schadeproducten en laatste modellen, uit al onze winkels, is het nationale bereik. Deze scherp geprijsde producten zijn nu voor iedereen in Nederland toegankelijk en we bezorgen ze desgewenst aan huis,” aldus Erik Jansen, manager Marketing en New Business.

Als extra faciliteit kunnen BCC klanten hun online bestelling nog dezelfde dag in de dichtstbijzijnde BCC winkel ophalen. Klanten kunnen zo besparen op de bezorgkosten. Jansen: “Helaas geldt dat niet voor de schadeproducten. Juist omdat ze uniek zijn kunnen we ze niet direct uit het winkelmagazijn leveren. Een besteld schadeproduct brengen we dus gewoon bij klanten thuis.”

De online schadeshop is onderdeel van de compleet vernieuwde website van BCC. Hier biedt BCC.nl nu ook elke dag een andere aanbieding met een extra online korting. Voor nu richt de online schadeshop zich nog voornamelijk op witgoed. BCC kijkt naar mogelijkheden om op afzienbare termijn ook schadeproducten en de laatste exemplaren van andere producten, zoals TV’s en laptops, online aan te bieden.

De site is te vinden op www.bcc.nl/schademodellen.

Lees ook:T-Mobile ontwikkelt applicaties voor smartphones
Lees ook:IKEA brengt gekochte spullen thuis
Lees ook:T-Mobile zet Twitter in voor service en verkoop
Lees ook:Shuttle service vanuit Maastricht naar Maasmechelen Village
Lees ook:Albert Heijn introduceert nieuwe Bonuskaart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gedeukte wasmachines en koelkasten met korting

 1. Martin

  hey !!!
  Ik heb zojuist deelgenomen aan een leuke wedstrijd georganiseerd door Play the game. Er zijn koelkasten Bosch te winnen en ook i-Tunes kaarten. Deze wedstrijd is gratis en zonder enige aankoop verplichting
  Maak ook een kans om te winnen: http://bosch.ptg.be/nl

  Veel succes !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>