Huishoudbeurs lanceert webwarenhuis

Shoppen op de Huishoudbeurs kan voortaan iedere dag in het webwarenhuis van de beurs. De Huishoudbeurs heeft hiervoor een meerjarig contract gesloten met het shopping netwerk ‘Cuko’. De Huishoudbeurs en een select deel van haar exposanten nemen deel aan het netwerk.

Beursmanager Annette Kuiper van Amsterdam RAI legt uit: “Naast onze huidige nieuwsbrieven met aanbiedingen geloven we in de toegevoegde waarde van het shoppen via het internet en zien we deelname aan het shopping netwerk van Cuko als een goede manier om deze stap te maken. Hiermee bieden we onze bezoekers de mogelijkheid om 365 dagen per jaar lekker te shoppen op huishoudbeurs.nl vanuit de luie stoel. De contactmomenten met onze bezoekers het hele jaar door, en dus niet alleen in februari op de beursvloer, zullen zorgen voor groei van onze ‘vriendinnenclub’.”

Webwarenhuis
Cuko is een shopping netwerk voor aanbieders van producten en uitgevers van websites. Jeroen de Blij van Cuko: “Wij bieden de Huishoudbeurs de mogelijkheid om het internet in te zetten als sales kanaal voor hun klanten. In het eigen webwarenhuis kunnen bezoekers winkelen bij verschillende aanbieders en toch hun aankopen in een keer afrekenen. Cuko biedt eenvoudig toegang tot het shopping netwerk, waarbij deelnemende bedrijven zelf de volledige controle houden over waar en welke producten vertoond worden. Het shopping netwerk van Cuko is daarmee transparant en biedt extra omzet voor de deelnemers. Aanbieders van producten bereiken doelgroepen die ze traditioneel niet bereiken en uitgevers maken hun site interessanter en lucratiever.”

Huishoudbeurs 2011
Van 12 tot en met 20 februari 2011 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. Ruim 450 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten. Onder meer Hema, Philips, L’Oreal, Blokker, Da Drogisterij en Parfumerie, Marskramer, Ecco, Dolcis, Scapino, Simpel, Ambi Pur, Persil en Vakantieveilingen.nl geven acte de présence op de beursvloer. Het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique.

Lees ook:Mannen onder de hamer op de Huishoudbeurs
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 Fantastique verlopen
Lees ook:Huishoudbeurs trekt veel twintigers
Lees ook:Huishoudbeurs is dé plek voor lancering innovatieve producten
Lees ook:Win kaarten voor de Huishoudbeurs!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huishoudbeurs lanceert webwarenhuis

  1. Hassankhan

    Ik ben weer van de partij!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>