Derde van Nederlandse vrouwen heeft meerdere bikini’s

Nu de vakantie er aan komt, is het bikiniseizoen weer losgebarsten. Fashionchick.nl hield een enquête onder haar bezoekers. De social shopping site schept duidelijkheid in de grillen van de bikinishoppende vrouw.

Het is altijd lastig om de perfecte bikini te vinden. Fashionchick bezoekers, online shoppende vrouwen tussen de 18 en 45 jaar, laten de misère van slecht licht en niet sluitende paskamergordijnen al links liggen en shoppen hun bikini online. Maar dan moet de juiste bikini nog gevonden worden.

Een ruime meerderheid (46%) van de onderzochte Fashionchicks geeft aan een strapless of bandeau bikini als favoriet te hebben, 35% besteedt 20-30 euro aan een bikini en 27% tussen 30 – 50 euro. De gemiddelde Fashionchick gaat voor streeploos bruin; waar de strapless bikini zegeviert, daar delft de monokini het onderspit in de lijst met favorieten.

Als de zoektocht erop zit, strijken de dames het liefst op een strand neer in hun nieuwe aanwinst. Zonder strand in de buurt vermijdt 15% een reis in de zomerse sauna van het OV. Zij verkiezen de eigen tuin of het zwembad.

En dan moeten we nog 1 ding recht zetten: Die shopverslaving van vrouwen valt echt wel mee! De meeste Fashionchicks (41%) zeggen slechts 2 bikini’s te kopen. Daarna volgt 26% met 1 bikini. 1 op de 3 vrouwen heeft meer dan 2 bikini’s.

Lees ook:Online shoppen: wat zoeken we op welk tijdstip
Lees ook:Vanaf je handdoek Oranje steunen in WK-bikini
Lees ook:Niet meer uit het water te krijgen
Lees ook:Bikinitips en trends
Lees ook:Summerproof met nieuwste bikini’s en badpakken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Derde van Nederlandse vrouwen heeft meerdere bikini’s

  1. Sjef

    Leuke shop hoor! Die drinkbeker is geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>