Ultimate Online Shopping Event vandaag start zo!

Na het grote succes van het event in april, organiseert Ultimate Webshops op 26 november voor de tweede keer het Ultimate Online Shopping Event. De hele dag online shoppen bij hippe webwinkels met hoge kortingen, leuke extra’s en gave prijzen. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 26 november van 08.00 – 24.00 uur. Een ideale datum om voordelig alle sinterklaas- en kerstcadeaus bij elkaar te shoppen!

De webshops die aan het Ultimate Online Shopping Event deelnemen, geven op deze dag een leuke korting op hun assortiment of organiseren een interessante actie. Denk hierbij aan acties die kunnen oplopen tot wel 25% korting, shoppen zonder de verzendkosten te betalen of ontvang een leuke goodie of klein cadeautje bij de bestelling.

Daarnaast is het de hele dag feest, want er zullen meerdere mooie prijzen worden weggegeven. Er is voor ieder wat wils, omdat er kan worden gewinkeld in de categorieën mode, accessoires, beauty, wonen, cadeau, creatief en baby & kind.

In Nederland is het aanbod van webwinkels zo groot en nog elke dag komen er nieuwe webshops bij. Hierdoor is het steeds lastiger om bij te houden waar je leuk online kunt shoppen. Sinds 2010 selecteert Ultimate Webshops, opgericht door Astrid van Kollenburg, de mooiste, unieke en meest bijzondere webwinkels. Op de website vind je als bezoeker interessante webwinkels, goede aanbiedingen en kortingen en wordt er 2 keer per jaar een Ultimate Online Shopping Event georganiseerd. Ook is het mogelijk je te abonneren op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle laatste nieuwtjes. Voor webwinkeliers kan juist een vermelding op Ultimate Webshops interessant zijn. Als (beginnende) webwinkelier is het hard aanpoten om van een webwinkel een succes te maken en te houden. Ultimate Webshops zet webwinkels in de spotlights door middel van een mooie advertentie op de website en het genereren van veel publiciteit.

Klik hier voor meer info.

Lees ook:Live webshoppen tijdens Flavourites LIVE
Lees ook:Cadeautjes te laat; negatief imago webshops door PostNL
Lees ook:Topdrukte bij speelgoedwebshops door Sinterklaas
Lees ook:Feel Good & Shop Event op 25 en 26 maart 2017
Lees ook:Korting.com voor 20.000 euro verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>