Woensdag populairste dag voor online kledingaankopen

Uit onderzoek van Klarna, de internationale aanbieder van achteraf betaalmethoden voor de e-commerce, blijkt daarnaast dat mannen per online aankoop meer uitgeven dan vrouwen. Terwijl vrouwen vaker hun garderobe uitbreiden via modewebwinkels. Opvallend: meer Amsterdammers dan Rotterdammers kopen online kleding en woensdag is – na maandag – de populairste dag om dit te doen. Het bedrijf deed onderzoek naar het webwinkelgedrag van haar Nederlandse gebruikers en bracht de resultaten in een infographic in kaart.

Lees ook:Mannen grotere online shoppers dan vrouwen
Lees ook:Uitverkoop populair ondanks vreselijke graaibakken
Lees ook:Nederlanders shoppen veel online in de baas z’n tijd
Lees ook:Mijlpaal voor Greetz: 40 miljoenste kaart gaat bijna op de bus
Lees ook:Vertrouw jij op een vast ritueel voor het sporten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>