Grootste vraag naar iPhone 5 en accessoires voor iPhone 4

De iPhone 5 is online de populairste telefoon van Apple. Qua accessoires is de vraag bij de iPhone 4 (en iPhone 4s) het grootst. Dit blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl.

De aankondiging van de iPhone 5s en iPhone 5c wordt op 10 september verwacht. Nu deze datum dichtbij komt onderzocht beslist.nl welke iPhone op dit moment het populairst is. De data werd verzameld onder 2.000 consumenten en hieruit scoorde de iPhone 5 het best met ruim 40%. Wellicht verwachten consumenten dat de prijs van de iPhone 5 gaat dalen wanneer de nieuwe telefoons van Apple worden aangekondigd. De iPhone 4s scoorde een tweede plaats met 28%, op de hielen gezeten door de iPhone 4 (27%). Met nog geen 5% is het aandeel van de iPhone 3gs minimaal.

Accessoires
Bij de accessoires voor iPhones zijn de rollen omgedraaid. Deze data werd verzameld onder 4.000 consumenten, waarbij accessoires voor de iPhone 4 / 4s veruit het populairst bleken te zijn. Deze accessoires scoorden een aandeel van ruim 60% waarbij gecontroleerd is voor het feit dat deze accessoires voor beide telefoons te gebruiken zijn. Accessoires voor de iPhone 5 volgen met ongeveer een derde van de bezoekers. Het aandeel van de iPhone 3gs is opnieuw laag met slechts 6%.

Lees ook:Chinezen gooien eieren naar Apple Store
Lees ook:iPhone 4 breekt verkooprecords bij Vodafone
Lees ook:Nieuwe iPhone vanaf 26 juni in Nederland
Lees ook:Dit zijn de populairste producten op Black Friday
Lees ook:iPhone 5s en 5c vanaf 25 oktober bij Vodafone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>