Tweede leven voor designerkleding via The Next Closet

Op zoek naar betaalbare, exclusieve designerkleding of wil je juist jouw vergeten topstukken gemakkelijk online verkopen? The Next Closet (TNC) biedt de oplossing. Dit nieuwe, Nederlandse online platform geeft fashionista’s de kans om te shoppen en inspiratie op te doen in andermans closet en (on)gedragen designerkleding te verkopen. Alleen authentieke designerstukken in topconditie worden toegelaten tot de TNC online collectie, waardoor merkkwaliteit gewaarborgd blijft. TNC is ontstaan vanuit de duurzame gedachte om vrouwen aan te sporen anders te shoppen: mooie kleding hergebruiken en investeren in kwaliteit.

Gemakkelijk online designer items verkopen doe je met de Butler Service van TNC. Met deze service wordt de verkoper volledig ontzorgd. De stappen zijn simpel; meld je aan via de TNC website en ontvang thuis een gratis butler verzendpakket. Vervolgens evalueert het TNC-team de door jou verzonden designerstukken en worden de items gefotografeerd, gestyled en op de website geplaatst. Zodra een item verkocht is, wordt er automatisch 60% van de verkoopprijs op jouw bankrekening gestort en heb je de mogelijkheid om jouw lege kledingkast weer te vullen met topstukken uit andermans closet.

TNC is meer dan alleen een chique marktplaats. Het is een community waar fashion lovers bij elkaar komen om inspiratie op te doen en een kijkje in andermans kast kunnen nemen. Zo wordt er regelmatig een bekende stijlicoon uitgelicht in ‘The Closet Of’ en kun je online lezen over haar stijl, favoriete designers en haar items in de webshop direct shoppen. Eerder kon je al een kijkje nemen in de goed gevulde designer closet van fashion blogger Lizzy van der Ligt en haar vergeten parels voor een zacht prijsje shoppen. Daarnaast kun je op de blog TNC Times wekelijks terecht voor de laatste fashion updates en je laten inspireren door de lookbooks en behind the scenes filmpjes, die zorgvuldig worden samengesteld door een creatief team van bloggers, trendspotters, filmmakers en fashion fotografen.

Lees ook:I Love Fashion Vintage
Lees ook:Shoppen 2.0: kopen via Twitter en Facebook
Lees ook:DUO opent nieuwe Fitting Room in Londen
Lees ook:Webshop met alleen maar zwarte kleding
Lees ook:Verkoop je kleding tijdens de Spring Closet Sale!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>