Zalando lanceert shop-in-shops Topshop en Topman

Begin september 2014 heeft Zalando twee exclusieve brandshops geopend. Ze zijn volledig gewijd aan het brede assortiment van Topshop en Topman inclusief kleding, schoenen en accessoires. Met deze merken verbreedt Zalando opnieuw haar trend aanbod in de online winkel. De Zalando consument, uit geselecteerde Europese landen, kan zich laten inspireren door de laatste trends en speciale campagnes tijdens een bezoek aan de Topshop of Topman shops.

De collectie wordt iedere 2 weken vernieuwd, wat zorgt voor een constante verversing van stijlen en maakt het voor de consument gemakkelijker om de nieuwste collecties te ontdekken. Met de gratis verzend en retourservice van Zalando worden de producten van Topshop en Topman zo bereikbaar mogelijk gemaakt voor iedereen.

Lees ook:De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN
Lees ook:TOPSHOP en TOPMAN Bijenkorf Amsterdam feestelijk geopend
Lees ook:Topshop Amsterdam: collectie bij SPRMRKT
Lees ook:Adele-fans laaiend op Topshop
Lees ook:Topshop Amsterdam open vanaf begin juni?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>