Mijn 5 favoriete webshops van dit moment

Online shoppen, je komt er niet meer omheen tegenwoordig. Hoe fijn het ook kan zijn om lekker in een oude, stoffige boekwinkels rond te snuffelen, soms heb je een boek gewoon morgen nodig en is het maar de vraag of jouw boekhandel deze op voorraad heeft. Of zijn de luiers in de aanbieding maar sluit de winkel over tien minuten. Of heb je iets fantastisch gezien maar is de winkel in kwestie die dat verkoopt simpelweg niet in Friesland – ik noem maar een provincie – te vinden. Vandaag laat ik jullie mijn top 5 webshops zien. Wat zijn jouw favoriete webwinkels?

Bol.com

Bol.com kom je natuurlijk niet meer onderuit. Van alle Nederlanders die ooit wat besteld hebben bij een webshop vermoed ik dat 90% hiervan bij Bol besteld heeft. Wat kun je tegenwoordig niet vinden bij Bol? Waar deze webshop zich vroeger richtte op boeken, cd’s en dvd’s is het assortiment inmiddels enorm uitgebreid en koop je hier nou ook vloerkleden, tassen, parfums en nog veel meer.

WAAR

Een winkel die simpelweg niet bij mij in de buurt te vinden is is WAAR. Zonde, want het is een heerlijke winkel met de mooiste duurzame cadeaus en spullen voor je interieur. Ik ben dol op gerecyclede spullen, dus ik vind het fantastisch dat WAAR een webshop heeft.

Etsy.com

In feite is Etsy.com niet een webshop, maar een verzamelplaats van allerlei webshops van creatieve mensen. Ik kan urenlang surfen van de ene naar de andere pagina en me verlekkeren over al die mooie spullen die aangeboden worden. Met name de meubels ben ik dol op. Een aanrader om deze eens te bekijken.

VTWonen.nl

In feite is VTWonen.nl voor mij net zo’n webshop als Etsy: voornamelijk bedoeld om alle spullen te bekijken die in de etalage staan. Er is zo ontzettend veel leuks te krijgen dat je soms bijna niet eens weet waar je het moet zoeken. Bestellingen plaatsen doe ik dan ook amper, maar om inspiratie op te doen is deze webshop een waar walhalla.

Webshop Mind-Up

Cliënten van de GGZ in Leeuwarden maken tijdens hun creatieve therapie de mooiste spullen die aangeboden worden via de webshop Mind-Up. Tegen zeer schappelijke prijzen vind je de leukste spullen voor in je huis. De webshop gaat ook nog eens mee met de huidige trends. En omdat je weet hoe en door wie de producten gemaakt zijn voelt je aankoop extra goed.

Lees ook:De allernieuwste webshop
Lees ook:vtwonen lanceert nieuwe huiscollectie
Lees ook:Nieuwe winkel Lief! in Arnhem én Dubai
Lees ook:Winkels komen bij je thuis
Lees ook:Alles voor je woning – nu ook online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>