Consumenten besteden in eerste halfjaar 8 miljard online

Waar de fysieke winkels het moeilijk hebben, doen webwinkels het juist beter dan ooit. In het eerste halfjaar van 2015 kochten consumenten voor maar liefst 8 miljard euro via webwinkels. Dat meldt NOS.nl. 8 miljard euro in het eerste halfjaar is 18% meer dan in het eerste halfjaar van 2014. Ook het aantal mensen dat via webshops hun aankopen doet is gestegen. Maar liefst 90% van de consumenten van 15 jaar en ouder deed in het eerste halfjaar van 2015 één of meerdere aankopen bij webwinkels. De helft van de aankopen die gedaan werden waren producten als kleding, voeding en elektronica. Ook vliegtickets en verzekeringen deden het online goed.

Lees ook:ConsuWijzer ontvangt meer meldingen over webwinkels
Lees ook:Temperatuur belangrijker dan salaris bij online koopgedrag
Lees ook:Pin en Win Winterfeest
Lees ook:Nederlanders shoppen veel online in de baas z’n tijd
Lees ook:Consument wil het liefst direct geld terug bij online miskoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>