Ekoplaza bezorgt biologische boodschappen in Zuidoost-Brabant

Waar de supermarkten momenteel een heuse bezorgoorlog uitvoeren, doet ook het biologische Ekoplaza mee aan de strijd om de klant. In een groot deel van Zuidoost-Brabant (omgeving Eindhoven, Uden, Veghel en Veldhoven) is Ekoplaza gestart met het bezorgen van boodschappen. Deze maand worden er nog geen bezorgkosten gerekend. Dat meldt Retaildetail.nl. Er wordt bezorgd op woensdag van 9.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Voorheen konden klanten al boodschappen bestellen die dan vervolgens gratis bij één 73 Ekoplaza-winkels of bij één van de 13 afhaalpunten werden klaargezet.

Ook nieuw bij de webshop van Ekoplaza is het filter voor wanneer men speciale wensen heeft vanwege een dieet. Klanten kunnen filteren op bijvoorbeeld ei-vrij, soja-vrij, melk- en lactosevrij, vegetarisch, veganistisch en nog een aantal speciale wensen.

Bij Ekoplaza is betalen via iDeal mogelijk.

Lees ook:EkoPlaza opent grootste biologische supermarkt in Den Haag
Lees ook:Xander de Buisonjé introduceert Kruidvat extravoordeelkaart
Lees ook:Kruidvat breidt webshop uit met duizenden artikelen
Lees ook:Caissière-vrije Albert Heijn geopend in Amsterdam
Lees ook:Nooit meer gratis plastic tasjes als je gaat winkelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>