Star Wars fans kopen hun shirt bij.. Zeeman?!

Om alvast in de stemming te komen voor de nieuwe Star Wars film kunnen fans bij de Zeeman terecht voor heuse Star Wars shirts. De shirts zijn er alleen voor heren, dames en kinderen moeten helaas verder zoeken voor hun Star Wars-shirts. De heren hebben voor slechts €7,99 de keus uit twee shirts in de maten S tot en met XXL. De shirts zijn voorlopig alleen verkrijgbaar via de webshop van Zeeman; www.zeemanshop.nl.  De nieuwe Star Wars-film ‘The Force Awakens’ draait vanaf morgen, 16 december, in de bioscoop.

 

Lees ook:Nieuw concept: LEGO Star Wars Planets
Lees ook:Reclame van de Week: Star Wars sneakers
Lees ook:Lego doet het samen met Disney
Lees ook:Toffe hoesjes en accessoires bij KidsAccessoires.nl
Lees ook:Zeeman komt met trouwjurk voor nog geen drie tientjes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Star Wars fans kopen hun shirt bij.. Zeeman?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>