Nederlanders shoppen veel online in de baas z’n tijd

Hallo werknemers van Nederland, zijn we nog een beetje productief tegenwoordig? Wat blijkt? Maar liefst 40% van de online aankopen van kleding wordt gedaan in de baas zijn tijd! Dat blijkt uit een analyse van 300.000 transacties van betaaloplossingsbedrijf Klarna, zo meldt Metro Nieuws.

Wie dacht dat het weekend de populairste tijd is om online te gaan shoppen heeft het mis; maandag blijkt bij uitstek dé dag te zijn om kleding te kopen. Maar liefst 24% van alle aankopen wordt op maandag gedaan.

Nederlanders van tussen de 36 en 45 jaar oud besteden gemiddeld 105 euro per aankoop en zijn daarmee degenen die het meest online uitgeven aan kleding. Onder de 26 jaar wordt het minst uitgegeven, al is het bedrag dat jongeren onder de 26 uitgeven wel stijgende.

Lees ook:Jongeren kopen steeds meer tweedehands
Lees ook:Online shop frustratie
Lees ook:Temperatuur belangrijker dan salaris bij online koopgedrag
Lees ook:Man shopt meer online onder werktijd dan vrouwelijke collega
Lees ook:Woensdag populairste dag voor online kledingaankopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>