Wehkamp komt met vernieuwde app

Shoppen met een app op je telefoon. Zelf doe ik er nog helemaal niets mee, en zo ken ik nog veel mensen die het online shoppen toch het liefst op de computer doen, maar de kans is groot dat het shoppen per telefoon de komende jaren een flinke vlucht gaat nemen.

Wehkamp speelt hier nu al op in en komt met een vernieuwde shopping app. De belangrijkste vernieuwing is de introductie van de w-app. Hiermee kunnen klanten 7 dagen per week tussen 08.00 en 23.00 uur kosteloos contact opnemen met de klantenservice van Wehkamp. Wehkamp voorziet met de nieuwe app in de behoefte van klanten om overal en altijd controle te hebben over hun bestelling en snel in contact te komen met de klantenservice. De nieuwe shopping app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Naast de nieuwe contactmogelijkheid via w-app, biedt de wehkamp-app onder andere de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen en te volgen, een retour door te geven, het bezorgmoment te wijzigen en een review te schrijven. Op wehkamp.nl/w-app staat een uitgebreid overzicht met meer informatie over de vernieuwde app.

Lees ook:W.APP-en met wehkamp – krijg extra korting in winkelstraat
Lees ook:wehkamp.nl introduceert cadeaubon
Lees ook:Wehkamp.nl doet goede zaken in 2009
Lees ook:3D-winkelervaring op wehkamp.nl
Lees ook:Eenzaam online shoppen verleden tijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wehkamp komt met vernieuwde app

  1. alice dalman

    De nieuwe app van Wehkamp werkt goed op de tel. De eerste bestelling ermee is goed overgekomen.
    Hoef ook niet te wachten waarneer de computer vrij is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>