Win kaarten voor de Huishoudbeurs!


De Huishoudbeurs is het allergezelligste dagje uit voor vrouwen. Shoppen, workshops volgen, optredens bijwonen, alles kan. Verder vind je er de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van Mode, Verzorging, Wonen, Vrijetijd en Culinair. En niet te vergeten… héél veel beursaanbiedingen! Als echte shoppers zijn wij daar natuurlijk bij en jij kunt er ook bij zijn. GRATIS!

Horen we daar GRATIS? Ja! Want Shoppen.blog.nl geeft deze week een aantal vrijkaarten weg voor de Huishoudbeurs, zodat ook jij gezellig kunt shoppen op deze gezellige beurs die van 14 tot 22 februari plaats vindt in de RAI in Amsterdam. Meer info kun je vinden op http://www.huishoudbeurs.nl

Om kans te maken op twee kaarten voor de Huishoudbeurs, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie opent de Huishoudbeurs op 14 februari a.s.?

Mail het goede antwoord naar [email protected] en geef als subject/onderwerp mee: Bubbels. Vermeld in je mailtje tevens je naam en adresgegevens. Onder de goede inzendingen zullen wij de kaarten verloten. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 6 februari a.s. Per adres wordt slechts 1 inzending geaccepteerd.

Lees ook:Win Alien Maker!
Lees ook:Win de DVD en merchandise van Wall-E!
Lees ook:Win een D&G zonnebril!
Lees ook:Win een S1NGLE pakket!
Lees ook:Win een JimmyJane massagekaars!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win kaarten voor de Huishoudbeurs!

  1. Pingback: Maak zelf je eigen bubbels! | Shoppen

  2. Hassankhan

    Bovenstaande bericht is van 2009 toe was ik er ook bij op de openingsdag!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>