Win: twintig euro shoppen bij Bol.com via LivingSocial

Shoppenblog heeft vandaag een leuke actie. Het belevingsnetwerk LivingSocial.com geeft namelijk twee gratis deals weg, waarmee je voor 20 euro kunt shoppen bij BOL.com. Lees snel verder en ontdek hoe je deze mooie prijs kunt winnen.

LivingSocial viert Kerst met Bol.com. Voor slechts €10 kun je €20 online besteden aan films, muziek, electronica, games, speelgoed en vele andere cadeaus. Zo kun je je grote liefde verrassen met diverse cadeaus onder de kerstboom. Deze deal wil je niet missen, toch?

Bol.com is dé online entertainmentwinkel met dezelfde service als in fysieke winkels, maar met internetprijzen. Hun miljoenenassortiment is de perfecte plaats om alle kerstwensen van je geliefden te vervullen. Wees snel en bestel je favoriete cadeaus: de deur naar deze winkel bomvol voordeel staat de hele dag open, morgenochtend valt hij definitief in het slot.

Wil jij deze deal winnen, volg dan onderstaande aanwijzingen op.
1. Schrijf je in via LivingSocial.com
2. Volg @shoppenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @shoppenblog en maak kans op de LivingSocial deal met BOL.com.
3. Natuurlijk vind je de Facebookpagina’s van LivingSocial NL en Shoppenblog leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina maar ook op die van LivingSocial NL vind je ook een bericht met de BOL.com deal met LivingSocial. Deel dit bericht met je vrienden (klik op delen).

Lees ook:LivingSocial: belevenissen worden ware koopjes
Lees ook:Shoppen in Londen, Milaan of Antwerpen; win 100% boekbox
Lees ook:Win Nationale Tijdschriftenbon @Shoppenblog
Lees ook:Win Are You Swedish Agenda @Shoppenblog
Lees ook:Win dvd-box Criminal Minds Seizoen 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win: twintig euro shoppen bij Bol.com via LivingSocial

 1. erica

  Mijn tweets zie ik niet terug bij search? indian_flower erica
  Ik volg @shoppenblog en maak kans op de LivingSocial deal met BOL.com.

    /   Reply  / 
 2. Patricia de Ryck Auteur

  Deze actie is gesloten; de winnaars zijn per mail op de hoogte gebracht.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>