Winactie moederdag: altijd bereikbaar met Doro-gsm

Bel jij je moeder ook nog steeds op haar vaste nummer omdat ze niets wil weten van mobiele telefoons? Bedenk dan dat het aanstaande zondag alweer Moederdag is. Doro heeft namelijk een aantal leuke telefoons die zeer eenvoudig te bedienen zijn. Zo heeft je moeder of oma geen excuus meer en is ze toch altijd bereikbaar. Shoppenblog mag zelfs zo’n leuk telefoontje weggeven!

De mobiele telefoons van Doro zijn heel gebruiksvriendelijk. Het geluid is extra luid en helder, het display is gemakkelijk afleesbaar en het menu is eenvoudig te begrijpen, zelfs voor de meest onervaren mobiele telefoongebruiker. Het toetsenbord is zo ingericht dat het heel gemakkelijk is om te bellen en sms-berichten te versturen. De telefoon beschikt ook over een sneltoets naar sms-berichten, evenals geheugentoetsen en voorspellende tekst. De letters kunnen naar eigen voorkeur worden vergroot en de telefoon is uitgerust met een gebruikershandleiding waardoor alle instellingen gemakkelijk zijn aan te passen. De Doro PhoneEasy 515 en 615 beschikken zelfs over een camera met flitser. Kortom een praktisch toestel waar echt iedereen mee kan werken. Niet alleen de gebruiksvriendelijk is een groot pluspunt; ook qua prijs weet het merk zich te onderscheiden. Vanaf zestig euro heb je al een mobieltje.

Kijk voor een overzicht van alle toestellen op http://www.doronederland.nl/

Shoppenblog mag speciaal voor moederdag een rode PhoneEasy 615 weggeven ter waarde van 179,- euro!
Wil jij dit mobieltje winnen voor je moeder, laat ons dan weten waarom zij de Doro PhoneEasy615 echt goed kan gebruiken. Deze actie loopt tot en met zaterdagavond 12 mei 23.59 uur. Zondagochtend ontvangt de winnaar uiterlijk om 09.00 uur een bericht in zijn/haar mailbox. Verder wordt over de uitslag niet gecorrespondeerd.

Lees ook:Nederlanders laten miljoenen telefoongoud onverzilverd
Lees ook:Productreviews Kieskeurig.nl in KPN winkels
Lees ook:In een restaurant bestellen met je mobieltje
Lees ook:Nederlanders gooien veel weg
Lees ook:Moederdag: Alle tips van Shoppenblog op een rijtje

61 Reacties // Reageer

61 thoughts on “Winactie moederdag: altijd bereikbaar met Doro-gsm

 1. Patricia de Ryck Auteur

  Laat hier je reactie achter en win een gsm!

    /   Reply  / 
  1. Adriana de Ruiter

   Zou geweldig zijn!! Zodat ze éindelijk kan reageren! Ze heeft op het moment een zevende hands telefoon geloof ik, waarbij ze de knopjes van haar telefoon niet kan lezen… Is volgens haar ook niet nodig, ze geeft liever geld uit aan haar kleinkinderen… :)

     /   Reply  / 
  2. inge

   wat een schitterende telefoon. Daar zou mijn moeder heel blij mee zijn. De reden is dat de nieuwste adroid mobieltjes niets voor mijn moeder zijn omdat ze er niet mee overweg kan. Ze heeft nu een mobieltje van 6 jaar oud wat nog op een eenvoudige manier werkt.
   Ik denk dat ze superblij is als ze zo’n mobieltje krijgt!! Het is een zeer gebruiksvriendelijke telefoon dus helemaal top!

     /   Reply  / 
  3. Marijke

   Zou ze eindelijk ook een mobieltje in haar tas doen zodat ze kan bellen als ze ergens gestrand is!

     /   Reply  / 
  4. miriam de fever

   Ik zou heel graag deze Doro PhoneEasy gsm voor mijn moeder willen winnen
   omdat deze schat,
   al eens een “oude”gsm van mij heeft gehad.
   de nummertjes waren echter te klein voor haar,
   hiermee raakte ik onbewust een gevoelige snaar.
   Want haar ogen zijn wellicht,
   helemaal op een leesbril gericht.
   De gsm nam ze keurig mee op de fiets,
   ze kon er niet mee bellen, want zonder bril zag ze niets
   Met een gsm voor senioren,
   kan ze beter zien en beter horen
   Deze gsm lijkt me dus wel wat,
   want mijn moeder is altijd alleen op pad.
   Ze fietst er vrolijk op los,
   door dorpjes, heide en bos.
   Het zal mij een zorg minder zijn,
   als deze betrouwbare gsm voortaan haar begeleider zal zijn.
   Want door dit bereik,
   voelt mijn moeder zich “KONING TE Ryck”

     /   Reply  / 
 2. Stephanie van Drunen

  Hoi hoi!

  Heerlijke actie! Ik zou dit mobieltje heel graag voor mijn moeder (en vader, kunnen ze hem samen gebruiken) willen winnen, omdat ze inderdaad 0,0 verstand hebben van de nieuwste technieken en dat terwijl ze niet eens zou oud zijn nog! Helaas hebben we altijd vrij hoge kosten als ze me bellen, want zit al 3,5 jaar op kamers. En van vaste telefoon bellen naar mobiel en andersom is nou eenmaal prijzig! Wat zou het tof zijn als mijn moeder nu een mobiele telefoon zou winnen, eindelijk een keer sms’en hoe laat ik thuis ben of waar ik uithang, hoe mijn toets ging of dat ik heerlijk heb gewerkt. Dat zou echt heel erg leuk zijn!! Ik ga duimen!

    /   Reply  / 
 3. marlies

  ze hoort en ziet niet meer zo best helaas
  maar met deze telefoon kan ze vast nog wel uit de voeten
  lekker makkelijk in het gebruik prima moederdagkado

    /   Reply  / 
 4. Susanne

  Leuke actie! ik zou hem graag aan mijn oma geven want die is al een hele tijd op zoek naar een gewoon simpel mobieltje. En toen ze er eindelijk eentje gevonden dacht te hebben bleek dat ding helemaal niet zo simpel. En hij had ook nog een fout contactje erin (of iets in die richting) want daardoor ging het alarm van die telefoon plotseling af(en dat was geen zacht alarm!)en dat was niet uit te zetten en het gebeurde ook midden in de nacht. Dus als deze telefoon zo makkelijk is al ze zeggen zou ik haar daar ontzettend gelukkig mee kunnen maken

    /   Reply  / 
 5. Daan

  HTC is echt duurzaam. Ik een nieuwe en mijn dochter mijn oude.

    /   Reply  / 
 6. Karin

  Super handige mobiel en zeker voor mensen die niet het niet gewend zijn zou echt iets voor mijn moeder zijn niet te ingewikkeld

    /   Reply  / 
 7. Monique

  Mijn moeder is op leeftijd en heeft daarom het huis verkocht en is in een appartement gaan wonen. Met als resultaat dat ze nu altijd weg is (wandelen, fietsen etc). Ze geniet van het leven nu. En natuurlijk gun ik haar dat van harte. Maar zij is nu wel moeilijk telefonisch te bereiken. Zij wil geen mobiele omdat ze dat onzin vindt zegt ze…. Maar ik denk gewoon dat ze bang is voor die ingewikkelde hedendaagse toestellen. Het zou daarom fantastisch zijn als ze dit toestel zou winnen. Dit geeft haar dan meer zelfvertrouwen en zo kan ze gaan en staan waar ze wil, genieten van het leven en toch bereikbaar zijn voor ons.

    /   Reply  / 
 8. Carmen

  Mijn zus belde mij net met een mooi voorbeeld; mijn moeder, zus en ik wisselen de oppas voor onze kids af. Mijn zus was vandaag aan de beurt om onze kids bij school te halen, maar ze zat in vergadering en was de tijd vergeten en kon al wel inschatten dat het nooit met de fiets mogelijk zou zijn om op tijd bij school te staan. Gelukkig was deze keer onze moeder thuis en is ze de reddende engel, maar voor deze situaties is het toch wel errug praktisch als mijn moeder een mobiel zou hebben!!

    /   Reply  / 
 9. Paula

  Mijn moeder verzorgt zorgt mede voor mijn dochtertje van twee en half jaar en zoontje van ander half jaar, gaat doet er leuke uitstapjes mee maken, speelt met de kleinkids, doet boodschappen, het huishouden en dagelijks vers koken. Graag zou ik haar in het zonnetje willen zetten met de Doro-gsm, zodat zij altijd bereikbaar is en kan bellen als da nodig is.

    /   Reply  / 
 10. Tessa van Nuland

  Dit zou echt een perfect mobieltje zijn voor mijn moeder! Ze heeft nu ook een een mobieltje, maar hoort deze vaak niet als deze in haar tasje zit. Dan denkt ze:”Is dat de mijne?”
  Omdat het geluid van deze telefoon extra luid is, hoort ze hem meteen. (Da’s te hopen in ieder geval!)

  Ook het menu is eenvoudig te begrijpen, nu moet ze telkens dingen aan mij vragen hoe het ook alweer moet.. Daar word ik wel een beetje moe van!

  Verder zou het ook makkelijk zijn als ze me eindelijk eens kan smsen, want als ik op een feestje ben en ze wilt iets weten. Is het makkelijker om een smsje te krijgen dan dat ze me belt!

  Telefoon zou dus superrrrrr van pas komen!

    /   Reply  / 
 11. Dochter

  Mijn moeder verdient een Doro-gsm. Mijn moeder is erg sociaal. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ze dagelijks zorgt voor onze oma die oorlogsinvalide is en reuma heeft en de nodige zorg nodig heeft.

  Verder gaat ze een paar keer per week met haar winkelen, boodschappen doen en naar de huisarts of naar het ziekenhuis. Verder blijkt het uit het feit dat ze altijd klaar staat voor mijn buurman van 98 jaar en tenslotte over mijn verstandelijke gehandicapte oom, die in een leef gemeenschap voor mensen met een verstandelijke handicap woont in Veldhoven de Severinus.

    /   Reply  / 
 12. charissa

  mijn moeder heeft een hele oude telefoon.
  ze gebruikt hem zelden omdat ze na al die jaren nog steeds niet goed weet hoe het werkt.
  het zou ideaal zijn voor haar als ze een telefoon zou hebben die gebruiksvriendelijk is en makkelijk in de omgang.
  mijn moeder past 3 x per week op de kinderen dan is een mobieltje ideaal!!

    /   Reply  / 
 13. Jolie

  Deze is echt ideaal voor mijn schoonmoeder! Door een oogziekte is haar zicht maar 20 %, ze gaat graag met haar tijd mee ook al is ze al 80. Zo heeft ze een pc met een speciaal vergrotend scherm waardoor ze toch meekan met het digitale tijdperk. Mobiel bellen gaat moeizaam vanwege de te kleine tekens op het toetsenbord. Dit zou dé oplossing voor haar zijn.

    /   Reply  / 
 14. Francis Dost

  Dit is een leuke actie hoor voor moederdag. Ik heb iemand die hier heel erg blij van wordt. Enige uitleg is wel nodig, maar dat doen we met veel plezier. Groeten, Francis

    /   Reply  / 
 15. Kristel

  Mijn moeder zou deze telefoon super goed kunnen gebruiken, omdat mij moeder nog van de oude stempel is. de telefoon moet kunnen bellen en gebeld worden. en af een toe een smsje kunnen versturen en ontvangen. ik vind het leuk als ze met haar telefoon ( die ze overal opneemt ook in een supermarkt of drukke winkel en dan heel hard zegt JAAAA??? ) hoezo genant. maar ja als iedereen dan kijkt kan ze er tenminste HIP uitzien, dan hoef ik me niet meer zo te schamen :) dusse deze telefoon zou niet alleen haar helpen maar mijzelf ook!!

    /   Reply  / 
 16. Suus Jansen

  Mijn oma is ontzettend lief, altijd hard gewerkt en 9 kids opgevoed, daarbij ook altijd een lieve oma geweest voor ons kinderen en een hele lieve Omi voor de achterkleinkinderen, helaas heeft Oma veel tegenslag gehad de laatste jaren waaronder Opa verloren, kanker, gebroken heup, loodvergiftiging op vakantie in Duitsland, ik ben wekelijks bij oma maar merk dat ze heel langzaamaan echt oud begint te worden, wandelden we normaal uren door het bos, over de markt of braderie, sinds der gebroken heup heeft ze een rollator en merk ik dat oma toch anders geworden is, niet van geest maar zeker lichamelijk, ondertussen 84 maar nog steeds een hippe oma! Ik zou mijn oma graag deze gsm cadeau doen een opkikker kan ze echt wel gebruiken.

    /   Reply  / 
 17. a

  misschien dat mijn moeder deze telefoon wel begrijpt,het moet allemaal niet te moeilijk zijn

    /   Reply  / 
 18. natasja kroneman

  het is voor mij handig dat ik haar altijd kan bereiken en voor haar zelf is het heeeeel handig en veilig dat ze ook als ze savonds met de fiets van haar werk komt kan bellen als er iets is…het is 2012 MAM……!!!

    /   Reply  / 
 19. Linda

  Mijn moeder is met haar leeftijd van 90 jaar nog van de oude generatie. Erg vasthoudend aan het oude en huiverig voor al het nieuwe. Ze wordt door haar kinderen en kleinkinderen aangespoord om ook een GSM aan te schaffen, maar u snapt het al daar wil ze niets van weten … excuses genoeg. Nu is mijn moeder mijns inziens ondanks haar hoge leeftijd nog prima in staat om te gaan leren omgaan met een GSM. Wat zou het toch fantastisch zijn, als ik mijn moeder deze GSM zou kunnen geven, zodat het voor moeder en oma wel heel erg lastig gaat worden om nog excuses te verzinnen naar haar kinderen en kleinkinderen!!

    /   Reply  / 
 20. Anne

  Deze geweldige DORO gsm is echt DE PERFECTE mobiel voor mijn mama!
  Zij ziet niet zó goed en dit is nu eens een echt duidelijke display en dat ze het verdient dat staat als een paal boven water!

    /   Reply  / 
 21. Martijn Klinkeberg

  Waarom mijn moeder deze doro-telefoon goed zal kunnen gebruiken?

  Tjah waar zal ik beginnen??

  -Ze voor het eerst sinds lange tijd weer eens een gesprek kan verstaan via haar telefoon

  - Ze alleen maar door de telefoon open te klappen kan opnemen

  - Ze de telefoon niet 1 cm van haar gezicht hoeft af te houden om berichten te lezen

  - Ik niet langer geen reacties krijg als ik sms dus er maar altijd vanuit ga dat het goed is ;)

  - Mijn vader niet langer hoeft te wachten totdat mun moeder heeft uitvogeld hoe ze moet opnemen, wat discussies voorkomt ;) ]

  - Ze als ze ergens vast zit iedereen die ze maar wil kan bereiken

  -Ze eindelijk toetsen heeft die ze niet allemaal tegelijk induwt ;)

  - Een harde ringtone heeft die ze zelfs een paar straten verderop nog horen

  - En allerlaatst, niet de minste reden, omdat ze een superlieve mama is die dit verdient door al het harde werk wat ze aflevert!!

    /   Reply  / 
 22. Martijn Klinkeberg

  Waarom mijn moeder deze doro-telefoon goed zal kunnen gebruiken?
  Tjah waar zal ik beginnen??
  -Ze voor het eerst sinds lange tijd weer eens een gesprek kan verstaan via haar telefoon
  - Ze alleen maar door de telefoon open te klappen kan opnemen
  - Ze de telefoon niet 1 cm van haar gezicht hoeft af te houden om berichten te lezen
  - Ik niet langer geen reacties krijg als ik sms dus er maar altijd vanuit ga dat het goed is
  - Mijn vader niet langer hoeft te wachten totdat mun moeder heeft uitvogeld hoe ze moet opnemen, wat discussies voorkomt ]
  - Ze als ze ergens vast zit iedereen die ze maar wil kan bereiken
  -Ze eindelijk toetsen heeft die ze niet allemaal tegelijk induwt
  - Een harde ringtone heeft die ze zelfs een paar straten verderop nog horen
  - En allerlaatst, niet de minste reden, omdat ze een superlieve mama is die dit verdient door al het harde werk wat ze aflevert!!

    /   Reply  / 
 23. Nicoline

  Moeder en vader beiden 83 jaar en niet goed horend (al vinden ze dat zelf wel mee vallen..).Vingers stram en dik, maar moeten wel bereikbaar zijn voor het geval dat er iets mis gaat. Ik loop al een hele tijd te roepen dat er zulke telefoons zij, maar die zijn vaak wel aan de dure kant als je AOW hebt. Ik zou dus erg graag mijn moder deze telefoon kado willen doen ook voor mijn eigen gemoedsrust als enig kind…..

    /   Reply  / 
 24. Gé Geurtsen

  Leuke actie ik doe mee is moeder misschien eindelijk eens goed bereikbaar!

    /   Reply  / 
 25. Natasja

  Omdat ik zwanger ben van ons 3e kindje. Het lijkt mij erg prettig om mijn moeder op tijd te kunnen bellen, om te vertellen dat de bevalling gaat beginnen. Wellicht kan ze het zo meemaken om haar kleinkind geboren te zien worden.

    /   Reply  / 
 26. zuske

  omdat ze de allerliefste is

    /   Reply  / 
 27. Marit Gerrits

  Omdat mijn moeder maar niet overweg kan met al die moderne apparaten , zelfs niet na het herhaaldelijk uitleggen ervan

    /   Reply  / 
 28. Eline Kreuse

  Ideaal mobieltje voor mijn moeder, de goede kleur en handig in gebruik Zelfs zij zou hier mee om kunne n gaan

    /   Reply  / 
 29. meike

  Mijn moeder die een schat is maar erg onhandig met zaken zoals telefoons laptops e.d. ,zou erg veel aan deze telefoon hebben, dan kan ze eindelijk eens zonder telefoonstress bellen en ze verdient hem omdat ze altijd voor iedereen klaar staat!

    /   Reply  / 
 30. Ingrid

  Mijn moeder heeft wel een mobiel maar ze heeft altijd een excuus waarom ze niet heeft opgenomen.
  - Kon mobiel niet vinden (te klein) daarom maar zonder weggegaan.
  - Toetsen zijn te klein
  - Wat is hij toch lelijk
  - Ik kon niet zien wie er belde dus heb niet opgenomen.
  - Ging hij over dan ?…niets gehoord
  - Ik krijg steeds de verkeerde aan de telefoon (nummer niet goed kunnen intypen)
  Ik zou mijn moeder graag de voordelen willen leren van internet op haar mobiel en het gemak van het bereikbaar zijn en dit met een telefoon waar zijn vertrouwen in heeft en goed mee kan omgaan. Ik kan me voorstellen dat haar generatie hier moeite mee heeft en de Doro PhoneEasy heeft de functies die voor haar nodig zijn om het gemak van een mobiel te ervaren. Daarom gun ik mijn moeder van harte dit geweldige moederdagkado.

    /   Reply  / 
 31. Trees

  Pasgeleden zat ze met haar fiets vast in een wildrooster en heeft een klein uurtje moeten wachten tot er een hardloper langs kwam die kon helpen, ze heeft wel een telefoon maar die heeft te veel functies en kan ze zich er niet goed mee redden, waardoor ze hem niet mee neemt, dus wachten was de enigste optie om haar wiel niet dubbel te krijgen heeft ze de fiets steeds vast gehouden (ze kon dus zelf geen hulp halen)
  Een goede telefoon waar ze zich mee kan redden in dit soort “noodsituaties” zou dus een heel mooi Moederdag cadeau zijn.

    /   Reply  / 
 32. nicole

  lijkt me super om mijn moeder te verrassen met zo’n rooie telefoon. zo heeft ze geen excuus meer om haar mobiele telefoon niet aan te hebben. de kleur valt op en mijn moeder hoort minder goed, dus het harde geluid komt ook van past. ik gun haar deze kans op een telefoon

    /   Reply  / 
 33. evatius

  Er is eigenlijk 1 hele simpele reden, mijn moeder heeft geen mobiel!! Wat heel vervelend is. laatst zou zij op de fiets naar mij toekomen en ze kwam maar niet…en dan kan je haar dus niet bereiken!! Uiteindelijk goed afgelopen maar het had ook veel simpeler gekund!!

    /   Reply  / 
 34. Chris

  Mijn moeder heeft een Nokia 3510, zo eentje die ze pas wilde gebruiken uit pure noodzaak anders had ze geen mobiele telefoon gebruikt hoor. Het toestel is dermate oud dat ze het geluid niet hoort (of ligt het misschien toch aan mijn meoeder?) het zit in een dikke beschermhoes om het beeldscherm welke al barstjes heeft te beschermen, en twee toesten worden door plakband vast gehouden. Maar waarom zou je een werkend toestel wegdoen, aldus mijn moeder… de werkelijkheid is dat ze de mobiele telefoons van anno nu veel te lastig vind, ze heeft een toestel nodig waarmee ze gewoon goed kan bellen en gebeld worden. En volgens mij is dit kekke toestel dan ook echt een waardig opvolger van haar oude Nokia!

    /   Reply  / 
 35. Daphne Pommé

  Mijn moeder zou hartstikke blij zijn met deze handige Doro gsm !!
  Ze is van de oude generatie en heeft heel veel moeite met het snappen van hoe een telefoon werkt en dit brengt allerlei ongemakken met zich mee met het gebruik van de gsm die ze nu heeft…
  Daarbij verdient ze het erg, ze is een hele lieve mama die alles voor mij en mijn zusje overheeft. Ze heeft wat moeite met horen en dat belemmerd haar in het dagelijks leven en dus ook heel erg met bellen en gebruik van haar gsm( ons ook trouwens, de hele straat kan meegenieten als zij een gesprek voert ;) )
  Ik heb de functies en specificaties van deze telefoon nagezocht en het zou een wereld van verschil uitmaken in gebruiksgemak en humeur voor mijn mama! Harder geluid en helder scherm met makkelijke toetsen zorgen voor een zeer welkome verbetering voor haar.
  Ik hoop heel erg dat ze deze prijs mag winnen.

  Daphne

    /   Reply  / 
 36. Daphne de Waal

  Mijn moeder mag best wel eens een wat betere telefoon hebben ze verdient hem echt!

    /   Reply  / 
 37. Karin Kruithof

  Wel een bril op, geen bril op. Zonder bril krijg ik sms-jes die ik niet kan lezen…..veel spelfouten. Mam…zet je bril op als je een sms verstuur! Met deze GSM zouden wij beiden blij zijn, zij kan sms-en zonder bril op en ik kan haar smsjes weer lezen.

    /   Reply  / 
 38. Harriet swinkels

  Mijn moeder is nog steeds telefoonloos, omdat ze het moeilijk vind om mee om te gaan. Vanwege haar gezondheid wil ik graag dat ze een gsm bij zich heeft als ze op pad gaat, daarom verdient ze deze gsm en zijn wij er een stuk geruster op als ze op pad is :)

    /   Reply  / 
 39. Karleine

  Mijn moeder kan deze telefoon heel goed gebruiken omdat ze nu een mobiele telefoon heeft waarover ik mij verbaas dat hij überhaupt nog werkt! Het is een hele oude die, ja ja, heel makkelijk in gebruik is:) Juist daarom wil ze de aanschaf van een nieuwe telefoon zo lang mogelijk uitstellen. Hij is zo oud dat de batterij ‘lam’ is, waardoor hij bijna elke dag opnieuw opgeladen moet worden. Ik weet dus zeker dat ze echt toe is aan een telefoon zoals deze. Daarnaast ben ik zelf ook nog niet heel oud en het is toch fijn om een moeder met een goede telefoon te hebben:)

    /   Reply  / 
 40. Linda Achterberg

  Mijn moeder is onlangs AANGEREDEN, VIEL OP DE GROND in de regen! en zei achteraf tegen ons, HAD IK MAAR EEN TELEFOONTJE BIJ ME GEHAD, kon ik jullie misschien toch sneller bereiken!!!! Ze wilde hier nooit van weten, wilt liefst ook met duidelijke knoppen! Ik merk dat ze hierdoor er nu HELEMAAL VOOR OPEN staat en het toch heel erg graag zou willen, zou een SUPERVERRASSING VOOR HAAR ZIJN VOOR MOEDERDAG!!!!

    /   Reply  / 
 41. sandyh

  Omdat ze nu met een oranje koelkast rond loopt. Ok oranje met het oogpunt op het ek kan dan wel net. Maar z’on koelkast. Nee echt vreselijk! Je zou er rug problemen van krijgen..Nee help mijn moeder aan een super moederdag en een trendy telefoon!

    /   Reply  / 
 42. Jeanine

  Nou het is heel simpel eigenlijk waarom ik graag mijn moeder die telefoon wil geven:
  1: Ze heeft nog geen mobieltje.
  2: Is natuurlijk handig voor mij, kan ik haar makkelijk bereiken als ik haar weer eens nodig heb, bv. vragen om de auto te mogen lenen of een boodschap voor me mee te brengen wat ze is ondanks haar leeftijd nog goed “mobiel” maar een mobieltje heeft ze niet, grappige woordspeling toch.

    /   Reply  / 
 43. ro

  ik woon in limburg en mijn moeder in zuid holland
  ik heb alleen maar een mobiel mijn moeder geen.
  ik zou haar zo graag eens willen bellen als ik har stem wil horen of om te delen wat ik die dag mee heb gemaakt.
  Ik gun haar die telefoon, want we missen elkaar zo!

    /   Reply  / 
 44. Anita

  Wil je het echt weten? Ik ben namelijk met mijn 50 jaar zo’n moeder, die nog via de vaste lijn belt. Ik heb een poging gedaan met een heel oud mobieltje van mijn dochter, maar daar kan ik alleen maar mee bellen. Ik wil er eigenlijk één, waarbij ik zowel mee kan sms’en als bellen. Meer toeters en bellen hoeft er niet aan te zitten, want dan snap ik er helemaal niets meer van. Een paar weken geleden heb ik voor het eerst een mobieltje gekocht en deze durf ik niet eens meer aan te raken. Als ik hem alleen al oppak, druk ik per ongeluk al allerlei knopjes in wat niet de bedoeling is en er gebeurt van alles. Dus een telefoontje met teveel mogelijkheden is echt niets voor mij. Ik denk dat ik deze maar aan mijn dochter geef, want die is helemaal niet meer te bereiken. Zij heeft ook een oudje en heeft haar mobieltje nooit aanstaan, omdat ze constant moet opladen. Dat accu’tje of hoe zoiets mag heten zal wel op zijn. Vorige week zag ik deze actie van jullie al, maar om als moeder zelf mee te doen vond ik een beetje te ver gaan. Misschien dat mijn dochter vandaag nog een reactie er onder wil zetten? Hoop ik! Deze PhoneEasy is echt iets voor mij, al moet ik het dus zelf zeggen. Goed geluid; ik ben aan één oor iets doof en heb daar operaties aan gehad. Alles wat ik wil kan op dit telefoontje, dus geen onnodige mogelijkheden, die mij alleen maar in de stress doen schieten. Hij is gemakkelijk te begrijpen en alles is goed zichtbaar. Ook iets voor mij, want ik heb ook zeer slechte ogen. Maar behalve de slechte oren en slechte ogen is alles verder gelukkig prima aan mij hoor. Dus ik doe als moeder een poging op een eigen moederdagcadeautje. Helaas hoef ik morgen ook niet veel te verwachten, aangezien mijn zoontje van 9 jaar gisteren ziek van school is thuis gebleven en zijn met veel moeite in elkaar geknutseld werkje nu nog op school ligt. Hij was al hondsberoerd en zat hij ook nog met dat probleem. Ik heb hem op het hart moeten drukken, dat het niet erg is en nog veel liever zie dat hij weer snel beter wordt.

    /   Reply  / 
  1. Nina

   Je vroeg of ik even hier naar wilde kijken en ik ben het helemaal eens met jou. Het klopt precies wat je schrijft. Je hebt je ook laten verleiden in de telefoonwinkel en een toestel gekocht die je niet aankan. Alhoewel de rode kleur wel mooi is. Ik hoop dat ik hem voor jou win, omdat het uitje dat je voor ons georganiseerd hebt morgen ook al niet door kan gaan. Je had je er nog zo op verheugd.

     /   Reply  / 
 45. manon

  Mijn moeder heeft een druk en actief leven en is bijna nooit thuis.
  Ze maakt geen gebruik van internet en heeft geen antwoordapparaat……
  als ik haar wil bereiken kan ik haar het beste een BRIEF STUREN !!!!

  Neem mijn moeder mee in het moderne tijdperk en geef haar deze telefoon.
  Dan is zij voortaan ook gewoon mobiel te bereiken….

    /   Reply  / 
 46. Mare

  Zomaar lief,maar niet zo verstandig-
  Zomaar zo lief,maar niet zo handig!
  Zomaar een schat en altijd in de weer-
  waar is die onhandige telefoon ook alweer?
  Een GSM wil ik eigenlijk liever niet
  en tot haar kinderen hun grote verdriet
  is ze haar telefoon dan weer vergeten
  en van een goede uitleg wil ze ook niets weten.
  Zomaar lief,niet altijd verstandig-
  zomaar zo lief en echt niet zo handig,
  maar met een DORO PHONEEASY GSM fijn te hanteren -
  wil ze het nieuwe telefoneren misschien toch wel leren!

    /   Reply  / 
 47. Ina jongsma

  Mobiele telefonie is van deze tijd!
  Hier wil mijn mama niet aan geloven tot mijn spijt..
  ” Ik snap dat toch niet?”
  Ik denk dat ze met deze telefoon in ziet,
  dat wanneer ze deze gebruikt er een wonder geschied!
  Zelf smsen en bellen onderweg…
  Ook handig, want ze is heel bang voor autopech!
  Het zou super zijn als ik haar op moederdag kan bellen,
  Om haar te kunnen vertellen,
  Dat ik een speciale voor haar gewonnen heb, “een uit duizenden” modellen!

    /   Reply  / 
 48. julia van empel

  Mijn moeder zou deze telefoon super goed kunnen gebruiken omdat ze minder goed kan horen. Met dit extra luid en helder geluid kan ze het eindelijk horen als ik haar bel.
  Ik denk dat ze superblij is als ze zo’n mobieltje krijgt!

    /   Reply  / 
 49. Anna

  Mijn Niet mobiele moeder van 85 jaar is een no nonsens type. Ze is een moeder van de oude stempel. Dingen moeten gewoon werken als je ze nodig hebt.
  Ooit een mobieltje voor haar gekocht maar die vind ze te lastig… te veel gedoe en te kleine letters. Deze mobiel zal haar meer plezieren maar weten doe ik het niet…Zou het graag een kans geven en haar blij willen maken omdat ze een doordouwer is.
  U zegt: De mobiele telefoons van Doro zijn heel gebruiksvriendelijk net zoals mijn moeder?

    /   Reply  / 
 50. DIKKIEDIK

  IEDERE MOEDER VERDIENT DEZE PRIJS …..

    /   Reply  / 
 51. Diana van Schaik

  Ze word toch al wat ouder en ik vind het toch wel een veilig idee als er iets mocht zijn dat ze dan altijd iemend kan bellen!

    /   Reply  / 
 52. Christel van der velden

  Het lijkt me ook voor haar een fijn idee dat ze kan bellen als er iets is!

    /   Reply  / 
 53. Tamara

  Mijn moeder is laatst op straat beroofd van haar tas en mobieltje.
  Maar de overvaller kreeg snel spijt,
  Hij gooide het mobieltje weg en dacht wat moet ik met die antiqiteit.
  Het type is nog model koelkast,
  dus het zou fijn zijn als ze eens met een moderne wordt verrast.

    /   Reply  / 
 54. cbdkl

  Mijn moeder kan hem goed gebruiken omdat ik in een moment van oplettendheid haar mobiel van tafel heb laten vallen. Ja dat krijg je als je een gevecht hebt met de krant. Maar ja de mobiel is overleden en dus aan vervanging toe. Alhoewel mijn moeder het niet nodig vindt.

    /   Reply  / 
 55. ekrw

  Mijn moeder valt nog al eens en kan dan niet meer overeind door problemen met haar knie. Gelukkig kan mijn vader haar nog enigszins helpen, maar hij kan niet 24 uur per dag op haar passen, dus als zij haar eigen mobieltje bij zich draagt kan ze altijd in geval van nood iemand bellen om hulp te bieden.

    /   Reply  / 
 56. Patricia de Ryck Auteur

  Deze actie is gesloten; de winnaar is op de hoogte gebracht en ontvangt het mobieltje binnenkort thuis.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>