WIN @Shoppenblog Simone Pérèle Invisi’bulles

Het is zomer! Tijd voor luchtige jurkjes en dunne stofjes. En we weten allemaal hoe vervelend het is als je daaronder de lelijke lijntjes van je ondergoed ziet zitten! Tijd dus voor onzichtbaar ondergoed.

Het luxe Parijse lingeriehuis Simone Pérèle heeft de oplossing: haar lijn Invisi’bulles bestaat uit 4 verschillende modellen, super luchtig en volledig onzichtbaar onder de kleding. De slips zijn gemaakt van super zachte ultrafijne microvezel met verlijmde randen die perfect op hun plaats blijven.

Omdat Shoppenblog graag wilt dat je er fantastisch uitziet in je nieuwste zomeraanwinsten, geven we deze Invisi’bulles (ter waarde van 29,95) weg. Laat ons weten waarom je deze slip of string goed kan gebruiken. Vergeet niet je maat en adres te vermelden.


Lees ook:Sleek & Sculpt Shapewear collectie Marks and Spencer
Lees ook:Mey heeft nieuwe slipjes voor de zomer; ontdek Clean Cut
Lees ook:Win Burkely leren schoudertas @Shoppenblog
Lees ook:Licht, zacht en onzichtbaar
Lees ook:Win Are You Swedish Agenda @Shoppenblog

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WIN @Shoppenblog Simone Pérèle Invisi’bulles

  1. chucky1012

    Mt XL graag. Dit merk zit perfect!

      /   Reply  / 
  2. Anja

    Zeer welkom; maat: S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>