Win: Spelpunt betaald een jaar lang jouw huur of Hypotheek, doe mee!

Spelpunt bestaat alweer 15 jaar in Nederland. Op spelpunt.nl speel je altijd een spel met- en tegen anderen en kun je meedoen aan een (heel) actieve chat. Op de spelletjeswebsite ligt de nadruk op het leren kennen van je medespelers. Er zijn dan ook in de loop der tijd veel relaties ontstaan op het platform. De spelpunt baby’s kunnen nu zelfs al een heel klaslokaal vullen.

Elk jaar in december heeft spelpunt een grote online actie, dus ook nu weer! In de hele maand december geeft spelpunt leuke prijzen weg, als iPads, auto’s, televisies en computers! En als klapper op de vuurpijl zelfs EEN JAAR LANG GRATIS WONEN! Spelpunt betaalt dan een jaar lang jouw huur of hypotheek. Deze prijs gaat er zondag 15 december uit. Met cameraploeg en al komt spelpunt jou feliciteren met jouw gewonnen prijs! Meer informatie over de prijzen? Ga naar www.spelpunt.nl/winterwonderweek.

Hoe maak je kans om een jaar lang gratis wonen te winnen? Op zondag 15 december gaat de prijs eruit, dus zorg dat je zondag 15 december tussen 18:00 en 22:00 een spel op spelpunt.nl speelt, dan maak je kans op die te gekke hoofdprijs en natuurlijk alle andere prijzen!

Lees ook:Pin en Win Winterfeest
Lees ook:Oudste nog werkende televisie van Nederland in Zandvoort
Lees ook:Wie wordt er multi-milionair?
Lees ook:Win Het Boodschappenspel!
Lees ook:Christmas Shoppen met Radio 538 en Kane

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win: Spelpunt betaald een jaar lang jouw huur of Hypotheek, doe mee!

  1. ANNE

    ZOU ECHT EEN HELEMAAL TE GEK KADO ZIJN!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>