New Looxs Black Wash fietsmandencollectie (+WIN!)

Net zoals onze moeders en oma’s fietsen we weer enthousiast met een mand door het ‘ganse’ land. De nieuwe New Looxs mandencollectie is net even anders maar net zo handig en nog hipper door de nieuwe Black Wash editie. De drie handgemaakte Rattan collecties variëren in kleur, formaat en uitvoering. En goed nieuws, want wij mogen zo’n stoere mand weggeven!

Alle modellen in de Rattan collectie worden zowel in medium als large formaat geleverd. De Eden is verkrijgbaar in Brown en heeft een deksel met draaisluiting, net als de andere modellen.Het model Sydney is alleen in Black Wash verkrijgbaar en de Melbourne mand in de kleur Brown heeft naast de deksel met draaisluiting een decoratief touw rondom dat ook als handvat gebruikt kan worden.

De handgemaakte Rattan manden zijn vanaf €28,95 verkrijgbaar bij de betere fietsenspeciaalzaak. Klik hier voor meer informatie over deze en andere collecties van New Looxs.

Wil jij zo’n stoere mand winnen, laat dan je gegevens achter:


Lees ook:Stoer vlechtwerk voor iedere fiets(er): mand New Looxs
Lees ook:New Looxs komt met clutch voor je fiets
Lees ook:Winterproof met High Winter collectie Bristol
Lees ook:Handige, trendy (fiets)tas van New Looxs
Lees ook:Rockford Mills toont nieuwe wassingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>