Greetz bezorgt cadeau Moederdag op zondag (Win!)

Kun je op zondag 11 mei geen bezoek brengen aan je moeder, oma of schoonmoeder, maar wil je haar op deze speciale dag toch verrassen? Speciaal voor Moederdag bezorgt Greetz ook op zondag 11 mei! Van een gepersonaliseerde kaart tot bloemen of bonbons. Bestellen kan tot zaterdag 10 mei 22.00 uur.

Greetz biedt keuze uit een grote collectie Moederdagcadeaus. Verras je moeder, schoonmoeder of oma bijvoorbeeld met een persoonlijke doos chocolade met je eigen foto en tekst op de voorkant. Of zet haar in het zonnetje met een mooie bos bloemen: van tulpen tot rozen of een kleurrijk boeket. Een kaart uit de Moederdagcollectie van Greetz maakt de verrassing compleet.

Wij mogen 5 keer een kaart + cadeau, inclusief Moederdagbezorging op zondag ter waarde van €30 weggeven. Laat ons weten wie jij wil verrassen met deze bijzondere prijs. Klik om de Moederdagcollectie te bekijken.


Lees ook:Vaasje in de aanbieding
Lees ook:Zet je moeder in zonnetje: extra Nivea Moederdag concert
Lees ook:Originele en betaalbare Moederdag cadeaus
Lees ook:Moederdag gaat dit jaar om gezelligheid in huis
Lees ook:DKNY Golden Delicious: eigenzinnig, stralend en glamourous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>