Win SuperTrash WK SUPERTEAM jurkje @Shoppenblog

Goed nieuws! Wij mogen een lezeres en haar dochter (of nichtje) blij maken met het SuperTrash WK SUPERTEAM jurkje. Het jurkje is op twee manieren te dragen; met de v-neck of de geprinte zijde.

SuperTrash heeft in 2010 de trend gezet door een sexy WK dress te lanceren. Inmiddels kunnen we onze jongens tijdens ieder groot toernooi in zo’n bijzondere outfit aanmoedigen. Dit jaar is er voor het eerst een jurk voor meisjes van vier tot en met twaalf jaar.

Wil jij deze jurkjes winnen, laat dan weten waarom jij het Nederlands elftal in deze outfit wil aanmoedigen. De winnares maakt – net als ieder die al een SUPERTEAM jurkje heeft – ook nog eens kans op een SuperTrash Shopping Voucher ter waarde van 150,- euro. Maak een foto van jezelf (met je team) en gebruik #superteamselfie op Facebook.


Lees ook:WK jurkje van SuperTrash; ook mini variant voor meisjes
Lees ook:Op de foto met Olcay Gulsen voor #superteamselfie
Lees ook:WK jurkje SuperTrash te kort? Wat vinden jullie?
Lees ook:Oranje steun je tijdens EK voetbal in stijlvol jurkje
Lees ook:Wie wint WK jurkjes strijd: SuperTrash, Bavaria of Monique Collignon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>