Win Limited Edition BROS Melk & Butterscotch

Goed nieuws voor liefhebbers van chocolade, want vanaf deze zomer komt BROS met een nieuwe variant in tabletvorm. Na maanden van onderzoek en proeven is er één ultieme smaakbeleving uitverkoren: BROS Melk & Butterscotch. De lekkere smaak van luchtige melkchocolade is gecombineerd met de verrassende crunchy bite van butterscotch. BROS Melk & Butterscotch is smaak van het jaar 2014 en een heel jaar verkrijgbaar. Wij mogen alvast vijf lezers blij maken met deze lekkernij.

De heerlijke chocolade smaak en de herkenbare bubbels van BROS zorgen voor een fijn verwenmomentje. De chocoladetablet is lekker om alleen van te genieten, of leuk om te delen met vriendinnen en het gezin. Ook is BROS heerlijk als tussendoortje op het werk, onderweg of gewoon bij de koffie. De limited edition BROS Melk & Butterscotch is een unieke combinatie van luchtige chocolade, gecombineerd met een crunchy bite waardoor de chocolade en butterscotch samensmelten in je mond. De tabletten van BROS zijn handig te breken, zodat iedereen een stukje van deze nieuwe smaak kan proeven! Bovendien heeft ook deze nieuwe smaak van BROS Tablet het Nestle Cocoa Plan logo op de verpakking staan wat betekent dat de tabletten gemaakt zijn met duurzame UTZ gecertificeerde cacao, met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer.

Sinds 1934 bestaat BROS in Nederland en is nergens anders in de wereld verkrijgbaar. Het oer-Hollandse merk is uniek door de bubbels in de chocolade. Deze komen tot stand door de ‘Aeration’ techniek waar Nestlé patent op heeft. Bij deze techniek wordt lucht onder hoge druk in de chocolade gespoten. De toevoeging van lucht zorgt ervoor dat er een ‘explosie’ van bubbels ontstaat en de chocolade goed luchtig wordt. De ‘Aeration’ techniek is door Nestlé uitgevonden om die bijzondere en luchtige smaak te creëren.

Verkrijgbaarheid
De limited edition BROS Melk & Butterscotch (95 gram) is nu te koop bij de meeste supermarkten. De consumentenadviesprijs is € 0,99. De genoemde prijs kan per verkooppunt verschillen.

Wij mogen vijf lezers blij maken met twee tabletten. Laat ons weten waarom jij zo’n liefhebber van BROS bent.


Lees ook:Proef nieuwe BROS smaken! Win chocolade @Shoppenblog
Lees ook:Eat your heart out mama! Verwenchocolade van Australian
Lees ook:EK peanuts voor oranje: win EK-cape en Lions
Lees ook:Chocoladetabletten voor smelters en bijters (WIN ACTIE!)
Lees ook:Nieuwe vorm chocoladereep Hands Off My Chocolate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>