Winactie: Win kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Het duurt nog even voordat het zover is, maar goede plannen maken is nooit verkeerd toch? Als fervent kampeerliefhebber kijk ik altijd enorm uit naar beurzen waarop de nieuwste kampeer- en reistrends worden getoond en waar je altijd wel weer weg komt met iets innovatiefs dat onmisbaar is voor een goede kampeervakantie. Nou ben ik zelf van het kamperen in een tent – al zal dat straks met een kleintje in het begin wel wat moeilijker worden – maar ik vind het ook altijd heerlijk om te snuffelen in de nieuwste caravans. Alle kastjes opentrekken en ondertussen fantaseren over vakanties die in de toekomst ooit nog plaats gaan vinden.

Van 7 tot en met 11 oktober is er in de Jaarbeurs Utrecht een nieuwe editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Deze editie staat in het teken van hét kampeerland bij uitstek: Frankrijk. Al jaren is Frankrijk de nummer één buitenlandbestemming voor Nederlanders.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen bezoekers niet alleen maar tenten, campers en caravans bekijken, maar eigenlijk gewoon al een beetje ‘vakantievieren’. Voor veel bezoekers is een bezoekje aan de beurs een dagje vakantie. Er zijn gratis clinics te volgen, er worden workshops en presentaties gehouden in het kampeertheater, je kunt er proefritten maken en natuurlijk ontspannen op de Franse terrasjes die ingericht worden in de Jaarbeurs.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 7 tot en met 11 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten 12,50, maar ik heb goed nieuws! Ik mag namelijk kaarten weggeven voor deze gezellige beurs! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: Vul hieronder je gegevens in en laat bij de opmerkingen achter wat jouw favoriete kampeerbestemming is! Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je Shoppen.blog.nl volgt op Twitter en Facebook, maar dat hoeft niet.

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad!

Lees ook:De beste kampeeraccessoire van 2017: Mobil-Safe camperkluis
Lees ook:Grootste verzamelbeurs van Europa: 20 en 21 november
Lees ook:Win kaartjes voor event Webshop Till You Drop
Lees ook:Huishoudbeurs trekt veel twintigers
Lees ook:Win kaarten voor de Huishoudbeurs!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winactie: Win kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

  1. Berit de Vries

    Noorwegen moet fantastisch zijn dus een rondreis is toch wel een hele grote wens ik spaar voor volgend jaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>