Geboorteposters van Printcandy: een prachtig kraamcadeau + winactie

Een kraamcadeau kopen kan behoorlijk lastig zijn. Mag je nou wel kleertjes in maat 56 kopen of is dat eigenlijk not done? Wat is eigenlijk de smaak van de kersverse ouders? En hoe groot is de kans dat ze het cadeautje dat jij uitzoekt al in huis hebben? Toen wij een halfjaar geleden ouders werden van een prachtige dochter waren wij blij met ieder kraamcadeau, maar scoorden de gepersonaliseerde cadeaus extra punten! Alles waar de naam van onze dochter op stond vonden we helemaal fantastisch. En nog steeds zijn we gek op cadeaus met Bente haar naam er op. Toen ik van Printcandy de mogelijkheid kreeg om een geboorteposter te bestellen hoefde ik dan ook geen tel na te denken. Ik bestelde een poster voor op de kamer van onze dochter, én een geboorteposter voor vrienden die net vader en moeder zijn geworden.

Printcandy: snoepjes voor aan de muur

Bij Printcandy.nl vind je heel veel leuks voor aan de muur, waaronder veel posters met het familiethema. De geboorteposters zijn heel gemakkelijk naar smaak aan te passen. Je voert de geboortegegevens in, de samenstelling van je gezin en kiest een kleur en formaat uit. Heel simpel, er kan dan ook niet fout gaan, zolang je zelf de goede gegevens invult. Je kunt kiezen uit posters met een gekleurde achtergrond, maar ook uit posters waarbij juist de letters in kleur zijn. Ook kun je kiezen voor een geboorteposter op gerecycled papier, voor een extra stoere look.

Onze geboorteposter

Aangezien Bente haar kamer nog niet heel meisjesachtig is, koos ik voor een poster met de kleur Sweet Pink. Ik vulde de gegevens in, deed even een check of ik alles goed ingevuld had, en bestelde de poster. Drie dagen later werd de poster bij mij thuis afgeleverd. En dat zonder extra verzendkosten te betalen! De poster is gedrukt op stevig papier. Je kunt de geboorteposters inlijsten, maar gewoon tegen de muur aan plakken is vanwege het stevige papier ook geen probleem.

Win 3 x €25 tegoed voor Printcandy!

Word je binnenkort vader of moeder of heb je vrienden of familie die binnenkort een kleintje verwachten? Ik mag van Printcandy drie keer €25,- tegoed weggeven voor hun webshop! Wat moet je daarvoor doen? Vul onderstaande formulier in en geef antwoord op de vraag: ‘Wat ga jij doen met €25,- tegoed voor Printcandy?’ 


 

Lees ook:Zelfgemaakte poster aan de muur met Zelfkaartjes.nl
Lees ook:Werk aan de Muur: ontdek foto die bij je past
Lees ook:Doe iets aan die kale muren!
Lees ook:Cut it out en plak het op de muur
Lees ook:Hema maakt iTunes tegoed aantrekkelijker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>