Review houten trekfiguurtje van Eerlijk-Speelgoed.nl + Winactie

Veel van het speelgoed dat je in de bekende ketens koopt voor je kleintje is helemaal niet op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd. Bovendien is veel speelgoed gemaakt van plastic, wat absoluut niet goed is voor het milieu. Denk daarbij nog eens aan de batterijen die je voor veel speelgoed nodig hebt. Je wilt graag het beste voor je kindje, maar is al dat leuke kleurrijke speelgoed met toeters en bellen eigenlijk wel zo goed?

Eerlijk speelgoed

Als je zelf al niet zo dol bent op al dat plastic speelgoed en ook nog eens wilt bijdragen aan een betere wereld, dan is speelgoed gemaakt van hout een veel betere keuze. In de reguliere speelgoedwinkel wordt het kopen van speelgoed je dan echter niet bepaald gemakkelijk gemaakt. Dat ontdekten ook de oprichters van www.eerlijk-speelgoed.nl toen zij, in verwachting van hun eerste kindje, op zoek gingen naar veilig en eerlijk speelgoed. Inmiddels hebben zij van hun zoektocht hun werk gemaakt, en bieden zij de allermooiste, -veiligste en -eerlijkste houten speelproducten aan. Veel speelgoed is zelfs zó leuk dat je zelf zou willen dat je nog kind was, want wie wil er nou niet zo’n mooie houten speelkeuken?

Uitgebreid assortiment

Zelf blijf ik maar rondkijken in de webshop van Eerlijk-Speelgoed.nl en maak ik in mijn hoofd al een verlanglijstje voor als Bente wat ouder is. Een mooie speelkeuken met daarbij een houten blender, mixer of fluitketel, of juist een houten barbecue met houten vlees, een houten pizza of andere lekkernijen. Ik zie het al helemaal voor me hoe ze straks urenlang gaat spelen met dit mooie speelgoed. Had ik een jongetje gehad dan was ik ongetwijfeld gegaan voor een houten werkbank en een houten gereedschapsset.

Houten trekfiguren

Van Eerlijk-Speelgoed.nl kreeg ik een cadeautje toegestuurd voor mijn dochtertje Bente. Mijn dochtertje is op dit moment zeven maand oud en dus eigenlijk nog net iets te klein om zelf met deze trekolifant te spelen, maar desondanks vond ze het figuurtje maar wat interessant! Als ik aan het touwtje trek en de olifant aan haar voorbij laat rijden volgt ze het trekdier met haar ogen en wil ze niets liever dan het figuurtje vastpakken. Het staartje van de olifant is daarbij natuurlijk ook erg interessant. De eerste kennismaking is positief, dus zodra Bente zelf wat stappen kan zetten zie ik het al helemaal voor me dat ze deze olifant overal mee op sleeptouw neemt. Precies waarvoor het bedoeld is! Zelf deed het me denken aan een trekfiguurtje wat ik zelf had toen ik klein was. Alleen is deze trekolifant een stuk hipper met z’n felblauwe kleur! Eerlijk-speelgoed.nl heeft nog veel meer keus in trekfiguren. Hippe uilen, hondjes, paarden, eenden, er is voor ieder wat wils. Ook erg leuk om als kraamcadeautje cadeau te geven!

Van Eerlijk-Speelgoed.nl mag ik drie van jullie ook een trekfiguurtje cadeau geven! Het is een verrassing welk trekfiguurtje je krijgt toegestuurd. Om kans te maken op zo’n leuk trekfiguurtje moet je antwoord geven op de volgende vraag:

‘Voor wie zou jij zo’n leuk trekfiguurtje willen winnen?’

Voor een extra winkans volg je Shoppen.blog.nl op Instagram en Eerlijk-Speelgoed op Facebook.


 

Lees ook:Lancering nieuwe website Eerlijk-Speelgoed.nl
Lees ook:Eerlijk Speelgoed maakt spelen leerzaam, duurzaam en vooral heel erg leuk
Lees ook:Exclusieve speelgoedmerken bij LittleOne.nl
Lees ook:Pim’s Olifant Speelgoed Speciaalzaak van het Jaar
Lees ook:Nominaties Speelgoed van het Jaar bekend gemaakt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Review houten trekfiguurtje van Eerlijk-Speelgoed.nl + Winactie

  1. Will

    Het lukt mij niet mijn geboortedatum in te vullen.
    Hoe kan dit?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>