Scoren met Coop Oranje Buddies – vanaf 7 mei verkrijgbaar

De Oranje Buddies zijn weer terug. Vanaf 7 mei krijgen klanten van Supercoop, Coop en CoopCompact bij speciale actieproducten en besteding vanaf 20 euro er eentje cadeau.

Je kent ze vast nog wel van het WK. De kleine figuurtjes waren zeer populair en werden door diverse media uitgeroepen tot leukste gadget van het WK. De Buddies zijn nog net zo leuk als twee jaar geleden, maar hebben een kleine metamorfose ondergaan. Ze zijn nu van pluche en zijn nog grappiger, nog brutaler en spreken inmiddels ook een aardig woordje over de grens! Je kunt nu ook Buddies sparen van andere landen die deelnemen aan het EK. Wordt ‘t Nederland? Wordt ‘t Spanje? Wordt ‘t Duitsland?

In totaal zijn er 16 Europese en 8 Hollandse Buddies te sparen. Als je in ze knijpt, laten ze allemaal op hun eigen manier luidkeels zingend horen voetbalfan te zijn! En omdat we met z’n allen flink wat tijd op de bank gaan doorbrengen zijn er drie verschillende XXL Buddiekussens te koop voor €2,99.

Aftrap 5 mei
Op zaterdag 5 mei wordt de Buddiecampagne groots afgetrapt. In alle 212 winkels van Coop Supermarkten worden die dag Buddiegebakjes uitgedeeld aan klanten. Veel van de lokale winkels organiseren verschillende activiteiten en reclamevliegtuigjes kondigen in de lucht de Buddies aan. Op deze zaterdag krijgen klanten bij besteding van 25 euro een lanyard, een lint voor om je nek, waaraan de Buddies kunnen worden opgehangen cadeau. Gedurende de actieperiode worden ook ruilbeurzen georganiseerd om je verzameling compleet te maken.

De Buddies hebben ook de digitale weg gevonden. Op een speciale Buddie actiewebsite zijn alle Buddies te zien en te horen. Als je op één van de Europese Buddies klikt, krijg je allerlei leuke voetbalfeitjes en weetjes over het betreffende land te weten Daarnaast heeft Coop een online memoryspel gemaakt. Bij dit spel, met drie spannende levels, zijn mooie prijzen te winnen. Via Twitter en de speciale Buddie-Facebookpagina worden regelmatig leuke acties en wedstrijden uitgezet waarbij ook weer mooie prijzen zijn te winnen.

Lees ook:Oranje Buddies bij Coop Supermarkten
Lees ook:Gratis vrachtwagentjes bij Coop Supermarkten
Lees ook:Funky Beans – nieuwe verzamelhit?
Lees ook:Shoppenblog deelt mooie prijzen uit!
Lees ook:Treasure Buddies op Disney DVD verkrijgbaar – Win ‘m hier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>