Lieke van Lexmond is gezicht van Aquafresh Extra

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond schittert in de campagne rondom de nieuwe Aquafresh Extra tandpasta. Stralend middelpunt van de campagne is een speciale App op de Facebookpagina van Aquafresh Nederland. Met deze App bezorg je iemand in jouw omgeving een stralende glimlach met een persoonlijke videoboodschap van Lieke.

Als trouwe Aquafresh-poetser hoefde Lieke niet lang te twijfelen over haar deelname aan de campagne. “In mijn werk is een stralende glimlach ongelooflijk belangrijk. Dus of ik nu op weg ben naar een tv-opname of een fotoshoot, ik heb altijd een tube tandpasta in mijn tas”, vertelt ze.

“Ook de gedachte achter de campagne past helemaal bij mij. Ik hou ervan om andere mensen te laten glimlachen.” En uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er behalve lekker weer geen beter middel is voor een glimlach dan een leuk berichtje van een vriend of vriendin.

Over de Facebook App zegt Lieke dan ook: “Wat is er nou leuker dan iemand die het verdient een stralende glimlach bezorgen? Ga dus vooral allemaal naar de Facebookpagina van Aquafresh Nederland en doe mee!” Alle deelnemers maken bovendien kans op een meet & greet met Lieke. De campagne loopt tot 30 september.

De nieuwe Aquafresh Extra tandpasta is verkrijgbaar in twee varianten: Aquafresh Extra White en Aquafresh Extra Fresh. Aquafresh Extra White heeft een Whitening Effect dat maar liefst tweemaal zo sterk is in vergelijking met Aquafresh Freshmint. Aquafresh Extra White verwijdert vlekjes op je tanden en maakt je tanden witter. Bovendien voorkomt Aquafresh Extra White dat zich nieuwe vlekjes op je tanden vormen. Aquafresh Extra Fresh zorgt niet alleen voor een frisse adem maar helpt ook je tanden te beschermen tegen zuuraanvallen.

Lees ook:Een witte Hollywood-lach met Pearl Drops Pro-White?
Lees ook:Twaalf uur non-stop bescherming voor je tanden
Lees ook:Lieke van Lexmond blijft gezicht Zalando
Lees ook:Valerio Zeno gezicht voor Nintendo DS game Pokémon
Lees ook:Lush lanceert solid fair trade tandpasta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>