Populairste model van nu in reclame Mulberry

Als je het over bekende gezichten in reclames hebt, dan kun je niet om Cara Delevingne heen. Dat heb je de afgelopen dagen natuurlijk al gemerkt. Vandaag zie je haar in de campagne voor Mulberry. Voor dat label heeft ze zelf ook een collectie gemaakt, maar daar ontdek je morgen en overmorgen alles over op Shoppenblog.

Lees ook:Ontdek Mulberry Cara Delevingne Collection
Lees ook:Cara Delevingne inspireert Mulberry
Lees ook:Kijkje achter de schermen bij Chanel
Lees ook:Celebs kiezen voor koffer van Rimowa
Lees ook:Cara Delevingne gezicht campagne najaar Topshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>