Angel neemt afscheid van Shoppen.blog.nl


Misschien was het jullie al opgevallen, maar sinds 1 januari j.l. heb je op Shoppen.blog.nl wellicht geen blogjes van mijn hand meer voorbij zien komen. In mei 2008 heb ik dit blog op me genomen tesamen met Suzanna Bronger en altijd met veel plezier en enthousiasme voor jullie geschreven. Enkele maanden geleden stopte Suzanna met schrijven voor dit blog en nam Patricia de Ryck het stokje van haar over. Nu ik zie dat dit blog in goede handen is, vind ik het tijd deze nu volledig over te dragen aan Patricia…

Dit betekent echter niet dat ik op mijn lauweren zal gaan rusten. Naast de drukte in mijn bedrijf Zij Shopt Tekst, Fotografie & Communicatie, ben ik ook nog steeds verantwoordelijk voor de hoofdredactie van de succesvolle blogs Glamourblog.nl en Musicalblog.nl. Ik zal dus niet van het blogpodium verdwijnen en wellicht ook nog wel eens een bijdrage leveren aan Shoppen.blog.nl, want ik blijf diep in mijn hart natuurlijk nog steeds een shopaholic. Soms wordt het gewoon tijd voor een frisse wind en ik denk dat Patricia voldoende inspiratie heeft om dit blog op een leuke manier te blijven vullen en voort te zetten. Ik wens Patricia dan ook veel plezier en succes voor de komende tijd en jullie lezers wellicht tot ziens op een van de andere blogs of misschien wel op Twitter.

Liefs,
Angel

Lees ook:Shoppen.blog.nl zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Nieuwe beheerders Shoppen.blog.nl
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor Website van het Jaar
Lees ook:Marthe, Klaasje en Hanne sieren voortaan je dochters broodtrommel
Lees ook:Hé ga je mee op kerstvakantie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>