Knuffelschaap Texi Tex van Happy Baby teruggeroepen wegens verstikkingsgevaar

Het lijkt een onschuldig knuffelschaap maar niks blijkt minder waar. De firma Happy Baby heeft het knuffelschaap Texi Tex, welke verkocht werd tussen eind november 2014 en 1 juli 2015, teruggeroepen wegens mogelijk gevaar op verstikking of verslikking. Dat meldt de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). De oogjes van het knuffelschaap kunnen loslaten. Mensen die het schaap gekocht hebben worden gewezen op het mogelijke gevaar en worden gevraagd het schaap buiten bereik van kinderen te houden en deze terug te brengen naar de winkel waar het schaap gekocht is. De klant krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Lees ook:Teddybeer met operatiejas teruggeroepen vanwege loslatend neusje
Lees ook:Kruidvat waarschuwt voor Winnie de Poeh-babyslaapzak
Lees ook:IKEA roept trommelstokjes terug
Lees ook:Terugroepactie kogelbiefstuk Lidl vanwege STEC-bacterie
Lees ook:Waarschuwing Kruidvat: Houten leerraam Play ‘n kids niet meer gebruiken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>