Trein Dagkaart voor twee personen bij Etos voor 19,90

Er is weer een goede treinkaartjesactie gaande! Dit keer kun je bij de Etos een Trein dagkaart voor twee personen kopen voor maar 19,90. De treinkaartjes zijn te koop van maandag 6 juli tot en met zondag 26 juli (zolang de voorraad strekt). Met deze kaart kun je samen met je beste vriendin, moeder, nichtje of wie dan ook één dag vanaf 11.00 uur ‘s ochtends onbeperkt reizen door heel Nederland. De kaartjes kunnen elke dag van de week gebruikt worden op een dag van 10 augustus t/m 1 november 2015. Dus ook in de weekenden, en ook in de herfstvakantie! De kaarten zijn niet verkrijgbaar bij de stationswinkels van Etos.

De kaarten zijn geldig in treinen van  NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Met toeslag zijn de kaarten geldig in de Intercity direct en ICE International.

Lees ook:Kruidvat treinkaartjes in alle treinen geldig
Lees ook:Goedkope treinkaartjes Kruidvat
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met treinkaartjes!
Lees ook:Goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn
Lees ook:De chaos bij Topticketlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>