Achttien gijzelaars Franse Primark geëvacueerd

Volgens het Franse persbureau AFP zijn zojuist achttien gijzelaars geëvacueerd uit de Primark-vestiging waar zij gegijzeld werden. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. De gijzeling startte vanochtend om 6.30 toen de medewerkers van de kledinggigant bij het pand in het winkelcentrum Qwartz in een buitenwijk van Parijs naar binnen gingen. De gijzeling zou een uit de hand gelopen overval zijn met twee of drie gewapende overvallers. Eén van deze overvallers zou een medewerker zijn van de Primark.

Lees ook:Gijzeling in Primark in Parijs
Lees ook:Gewapende overval in Laren blijkt nep!
Lees ook:Primark Hoofddorp 24 november open
Lees ook:UPDATE: Er komt toch tweede Primark winkel in Nederland
Lees ook:Brand in pand Primark en C&A Damrak Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>