Gijzeling in Primark in Parijs

In een Primark-vestiging in winkelcentrum Qwartz in een buitenwijk van Parijs (gemeente Villeneuve-la-Garenne) is momenteel een gijzeling gaande. Dat meldden verschillende buitenlandse media. Naar verluid worden tussen de tien en achttien mensen gegijzeld in de kledingwinkel en zou het gaan om een uit de hand gelopen overval. De achttien gegijzelden zouden allemaal medewerkers zijn van de kledinggigant. Er zouden twee of drie gewapende overvallers zijn die de medewerkers van de winkel gegijzeld houden. Eén van de overvallers zou een medewerker zijn van de Primark-vestiging. Rond 7.00 uur heeft één van de gegijzelden een sms-bericht naar een vriend kunnen sturen. De gijzeling startte om 6.30 vanochtend toen de medewerkers bij het pand naar binnen gingen. Een speciale eenheid van de Franse politie is nu ter plaatse. 

Edit: De gijzelaars zijn inmiddels bevrijd.

 

Lees ook:Achttien gijzelaars Franse Primark geëvacueerd
Lees ook:Oud-werknemers V&D aan de slag bij Primark Alkmaar
Lees ook:34 kassa’s bij nieuwe Primark in Dordrecht
Lees ook:Almere krijgt in 2012 Primark
Lees ook:Primark Hoofddorp 24 november open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>