Confession: ik heb meer dan 1500 punten op mijn Kruidvat-kaart

Ik heb iets te bekennen. En ik weet niet helemaal zeker of het nou iets is waar ik trots op moet zijn of juist helemaal niet. Ik heb namelijk eens gekeken in mijn persoonlijke profiel van Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat en ik kwam er tot mijn grote schrik achter dat ik maar liefst 1512 punten heb gespaard met aankopen doen bij de Kruidvat. Dat houdt kort gezegd in dat ik de afgelopen jaren 1512 euro heb uitgegeven bij deze drogisterijketen. 1512 euro. Het is maar goed dat mijn man dit niet weet.

Puntensaldo loopt snel op

Even zonder gekheid, mijn man weet wel dat ik veel koop bij de Kruidvat. Ik ben namelijk erg ‘winkel-vast’ wat dat betreft. Als ik één keer een drogisterijketen heb uitgezocht dan is de kans ook groot dat ik daar vervolgens voor al mijn drogisterij-aankopen kom. Bovendien koop ik voor vriendinnen vaak cadeautjes bij deze winkel en het is de afgelopen jaren ook regelmatig voorgekomen dat de Kruidvat een bepaalde aanbieding had (zoals een printer of All Stars-gympen) waarmee het aantal punten op die kaart erg snel opliepen.

999 euro uitgeven voor 5 euro korting

Hoog tijd om eens een keer wat te doen met dit hoge puntensaldo. In de winkel hoorde ik de caissière altijd wel zeggen tegen mensen die nog niet een Jouw Extravoordeelkaart hadden dat ze hiermee konden sparen voor gratis producten. Eens even kijken dus wat je kunt doen met pak ‘m beet 1500 punten. 1500 punten zijn te weinig voor een All You Can Eat-belevenis (5000 punten), ook te weinig voor een foto op canvas (1750 punten) en ook te weinig voor een workshop ‘Schilderen als Herman Brood’ (2000 punten). Wel zijn 1500 punten genoeg voor een workshop verfsmijten (1500 punten), Olaz Regenerist rimpel dagcrème (1250 punten) of een donatie van 5 euro aan Pink Ribbon (1000 punten). Ook kan ik voor 999 punten een cadeaukaart krijgen ter waarde van 5 euro, drie edities van het weekblad Weekend voor 600 punten of Kruidvat anti-luis wasmiddel voor 475 punten.

Tegenvaller

Misschien ben ik een ondankbaar kreng, maar ligt het aan mij dat het aanbod met gratis producten mij enigszins tegenvalt? Ik moet eerst 5000 euro uitgeven voordat ik een avondje uit eten kan, 999 euro uitgeven voordat ik 5 euro korting krijg in de winkel of 600 euro uitgegeven hebben voor drie edities van het weekblad Weekend (winkelwaarde 8 euro?).

Ik vrees dat ik mijn puntensaldo voorlopig maar laat voor wat het is, en ik over een jaar maar weer eens kijk wat ik dan met mijn gespaarde punten kan doen. Wie weet is het aanbod dan aangepast.

Wat vind jij van het aanbod van gratis producten die je kunt krijgen met Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat? En weet jij hoeveel punten jij inmiddels al gespaard hebt?

Lees ook:Update: hoeveel punten heb ik nu op mijn Kruidvat-kaart?
Lees ook:Xander de Buisonjé introduceert Kruidvat extravoordeelkaart
Lees ook:Ken jij de waarde van gespaarde punten?
Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Urban Outfitters in New York geeft gratis kittens cadeau

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Confession: ik heb meer dan 1500 punten op mijn Kruidvat-kaart

  1. Delreu

    Mijn vraag is hoe kan ik mijn extra voordeelkaart activeren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>