Huishoudelijke mededeling: Bente is geboren!

In de afgelopen blogposts hebben jullie al verscheidene keren kunnen lezen dat ik in verwachting ben van ons eerste wondertje. Zo deelde ik onder anderen al in een shoplog wat voor kleertjes ik tweedehands heb gekocht voor ons kleintje. Inmiddels kan ik jullie mededelen dat ik in verwachting wás, want afgelopen week op 28 juli is onze prachtige dochter Bente geboren!

Zoals jullie waarschijnlijk wel begrijpen kom ik nu aan shoppen even niet toe. Het is nu mijn man die winkels als de Kruidvat, Etos en Hema van binnen ziet om de laatste broodnodige spullen aan te schaffen die we ineens tóch nodig bleken te zijn. Ik neem de komende tijd de tijd om te wennen aan Bente en ons nieuwe leven als gezin van drie. Ik doe mijn best om toch regelmatig te bloggen op Shoppen.blog.nl en Friesland.blog.nl, maar of en wanneer er blogposts online komen kan ik jullie niet beloven. Ik zou zeggen: laat je verrassen!

Lees ook:Angel neemt afscheid van Shoppen.blog.nl
Lees ook:Nieuwe beheerders Shoppen.blog.nl
Lees ook:Marthe, Klaasje en Hanne sieren voortaan je dochters broodtrommel
Lees ook:Online shoppen: een uitkomst tijdens je kraamweek
Lees ook:Review houten trekfiguurtje van Eerlijk-Speelgoed.nl + Winactie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>