Shoppen.blog.nl is nu ook actief op Instagram!

Shoppen.blog.nl is nu ook actief op Instagram! Eerder deelde ik via mijn eigen Instagram-account wel eens plaatjes die betrekking hadden op deze blog, maar een echt account puur en alleen voor Shoppen.blog.nl had ik tot nu toe nog niet. De reden: veel te omslachtig in het gebruik. Sinds vandaag is daar verandering in gekomen door een update van Instagram. Het is nu veel makkelijker om te switchen van account, waardoor het me nu wel leuk leek om een account te starten puur en alleen voor Shoppen.blog.nl.

Op het Instagram-account deel ik leuke shopvondsten, nieuwtjes en winacties. Vind je het leuk om Shoppen.blog.nl te volgen? Klik dan hier!

Lees ook:Leuk om te volgen: mannen die wachten op hun shoppende vrouw
Lees ook:Volg Shoppen.blog.nl via Twitter!
Lees ook:HEMA fotoboekjes voor Instagram foto’s
Lees ook:Instagram bepaalt steeds meer ons winkelgedrag
Lees ook:Louis Vuitton ook op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>