Leuk om te volgen: mannen die wachten op hun shoppende vrouw

Het leukste wat je vandaag online gaat zien is het Instagram-account ‘Miserable Men’. Onlangs werden Kanye West en dochtertje North gekiekt toen mama Kim Kardashian aan het shoppen was en zij op haar moesten wachten. De twee waren tijdens het wachten in slaap gevallen.

Dat Kanye West niet de enige man is die een hekel heeft aan shoppen met z’n vrouw bewijst het Instagram-account ‘Miserable Men’. Op dit account verschijnen alleen maar foto’s van mannen die moeten wachten op hun vrouw die aan het winkelen is. En dat levert hilarische beelden op. Er staan inmiddels al meer dan 1200 foto’s op het account die wereldwijd gemaakt zijn. Het account kan rekenen op meer dan 228.000 volgers.

 

Suck it up, buddy. You’ll take a nap when she’s done in a few hours.

Een foto die is geplaatst door Miserable Men (@miserable_men) op

Lees ook:Shoppen.blog.nl is nu ook actief op Instagram!
Lees ook:HEMA fotoboekjes voor Instagram foto’s
Lees ook:Volg Shoppen.blog.nl via Twitter!
Lees ook:Louis Vuitton ook op Twitter
Lees ook:Instagram bepaalt steeds meer ons winkelgedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>